Nieuws Antwerpen VDV Consultants verhuist naar nieuw kantoor

VDV Consultants verhuist naar nieuw kantoor

VDV Consultants verhuist naar nieuw kantoor

BERCHEM/ANTWERPEN – Wegens uitbreiding verhuist VDV Consultants naar een nieuw kantoor aan de Floraliënlaan 2 te Berchem. Het accountancy- en consultancykantoor specialiseert zich in ondernemers en vrije beroepen.

VDV Accountants was voorheen gevestigd op de Ernest Van Dijckkaai in Antwerpen. “Een leuke locatie, maar soms erg moeilijk bereikbaar”, vertelt zaakvoerder Marc Van Gysel. Het accountancykantoor kent twee gespecialiseerde afdelingen: KMO Assist en Medical Accountants. “We zijn momenteel met 13 medewerkers. Omwille van een sterke groei in het voorbije jaar werd ons vorig kantoor te klein.”

Het nieuwe kantoor op de Floraliënlaan in Berchem ligt vlak bij de op- en afritten van de ring, in de nabijheid van openbaar vervoer en op de as van de belangrijkste Antwerpse ziekenhuizen.

“Nu kan onze afdeling Medical Accountants de medische beroepsbeoefenaars nog beter ondersteunen”, voegt Marc toe. “We zetten bovendien sterk in op automatisatie en digitalisatie. Hierdoor is het niet altijd meer nodig op tot bij de klant te gaan. Dankzij Zoom kunnen we balansbesprekingen digitaal organiseren, alhoewel een face-to-face gesprek dikwijls de voorkeur geniet.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.