Nieuws Antwerpen VEA-jongeren vieren twee jaar bestaan

VEA-jongeren vieren twee jaar bestaan

VEA-jongeren vieren twee jaar bestaan

flyerHet VEA Jongerencomité bestaat twee jaar en dat zullen ze in de haven geweten hebben. Naar aanleiding van die verjaardag organiseren de jongeren op donderdag 11 juni e.k. een after work party. Het event staat open voor iedereen die ook maar iets met de logistieke wereld te maken heeft.

Binnen de Vereniging voor Expeditie, Logistiek en Goederenbelangen (VEA) hebben de jongeren zich georganiseerd tot een actieve vereniging. Het VEA Jongerencomité bestaat in dit opzicht uit een enthousiaste groep jonge mensen die in samenwerking met het Bestuurscomité van VEA tijdens een aantal formele en informele bijeenkomsten de belangen van de expeditiesector bespreekt, ideeën uitwisselt en bekijkt hoe ze jongeren binnen de expediteursgemeenschap kunnen bijstaan bij dagdagelijkse problemen waarmee ze geconfronteerd worden.

Om de toekomst van de expediteur te vrijwaren is het van belang dat het beroep en de sector van expeditie gepromoot blijft. Door de wisselwerking tussen jonge en ervaren professionals binnen de expeditie sector zal een groter draagvlak gecreëerd worden, is de idee.

Het Jongerencomité houdt zich uitsluitend bezig met de beroeps gerelateerde aangelegenheden. Dit kan zowel op formele als op informele wijze door de oprichting van werkgroepen, het organiseren van infosessies, bedrijfsbezoeken, debatten enz. De wisselwerking met het bestuurscomité van VEA is een prioriteit. Binnen VEA is een platform voor operationele problemen opgezet. Indien jongeren geconfronteerd worden met operationele problemen bij het uitoefenen van het beroep, kunnen deze gemeld worden aan het VEA Jongerencomité. Door uitwisseling van informatie en ervaringen kan op die manier een oplossing voor het desbetreffende probleem aangereikt worden.

De viering van 2 jaar VEA Jongeren gaat door in de PIAF aan de D’Herbouvillekaai 25 in Antwerpen. Deuren open om 18 u. Gratis vaten tot 19 u. Toegang 5 euro. Voorafgaande registratie wenselijk.

De kerngroep van het VEA Jongerencomité bestaat uit voorzitter Caroline Gubbi (BDP International), ondervoorzitter Marjan Truyens (Overseas Maritime Transport) en penningmeester Melissa Fontyn (Herfurth Logistics).

De leden van het VEA Jongerencomité:

* Dimitri Andries van Wirtz Shipping & Co
* Gitte De Rooy van Geodis Wilson Belgium NV
* Johan Dewachter van BDP International NV
* Nick Geerinck van ArcelorMittal Logistics Belgium NV
* Kristof Goossens van Silvertrans BVBA
* Magali Helsmoortel van Manuport Logistics NV
* Stefaan Heuten van BDP International NV
* Sam Jespers van JAS Forwarding Worldwide Belgium NV
* Wolf Kusse van Newman Shipping & Agency C° NV
* Tia Meyvis van SDV Belgium NV
* Nicolas Peeters van Damco Belgium NV
* Anke Praet van Interfreight Antwerp NV
* Gregory Rubin van Fiege Antwerpen NV
* Alexander Schmitz van Vollers Belgium NV
* Birgit Van Dyck van Vedrova NV
* Philippe Van Goubergen van Vedrova NV
* Stijn Van Hove van BDP International NV
* Timothy Vanlinthout van BDP International NV
* Louise Verbiest van Interfreight Antwerp NV
* Jonathan Verhelst van Ipsen Logistics BVBA
* Koen Verhelst van Geodis Wilson Belgium NV
* Isabelle Verhoeven van DHL Supply Chain LLP
* Isaura Ooye van Wijngaard Natie NV – Atlantic NV
* Julie Vermeiren van Wijngaard Natie NV
* Christian Vermonden van Ziegler NV

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.