Nieuws Antwerpen Veiligheidscertificaat voor Blue Moon

Veiligheidscertificaat voor Blue Moon

Veiligheidscertificaat voor Blue Moon

moonBlue Moon, het audiovisuele bedrijf uit Aartselaar dat instaat voor de technische ondersteuning van bedrijfsevenementen, heeft het VCA*-certificaat ontvangen.

VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een certificatieproces waarbij dienstverlenende bedrijven, op basis van een complete audit, structureel en objectief worden getoetst op hun veiligheid, gezondheid en milieu – beheersysteem.

Blue Moon is slechts het tweede bedrijf uit de Belgische audiovisuele sector dat er in slaagt om het VCA*-certificaat te behalen. “Bij Blue Moon zijn we er al lang van overtuigd dat kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan,” zegt zaakvoerder Gregory Buytaert. “We zijn er dan ook trots op dat wij na een succesvolle audit door Vinçotte het befaamde VCA* versie 2008/05 – certificaat hebben behaald. Concreet betekent dit dat Blue Moon voldoet aan alle vereiste normen betreffende veiligheid, gezondheid en milieu. Door Blue Moon in te schakelen, weten opdrachtgevers dat de audiovisuele ondersteuning van hun evenementen op een kwaliteitsvolle, efficiënte én dus ook veilige manier uitgevoerd zal worden. Ook aan onze medewerkers kunnen wij een veilige en gezonde werkomgeving garanderen.”

Blue Moon is gespecialiseerd in de technische ondersteuning van corporate events, en dit van kleine presentaties tot grote bedrijfsevenementen en congressen.

Samen met zijn zakenpartner Mathieu D’Hondt nam Gregory Buytaert het bedrijf in 2010 over. Zij bouwden de onderneming verder uit. Verleden jaar werkten ze een omzet bijeen van 1,7 miljoen euro.

Tot de klantenportefeuille van Blue Moon behoren o.m. Antwerpen Limburg Metaal – Groep (ALM), Adecco, Agfa-Gevaert, BASF, Atlas Copco, Eurochem, Evonik, KPMG enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.