Nieuws Antwerpen Veiling van intrumenten van Keymusic is succes … maar start volgende week opnieuw

Veiling van intrumenten van Keymusic is succes … maar start volgende week opnieuw

Hammertime, inboedel Keymusic Het magazijn van Hammertime, volgestouwd met muziekinstrumenten. Foto: pvs

Veiling van intrumenten van Keymusic is succes … maar start volgende week opnieuw

ANTWERPEN, AARTSELAAR – De veiling van de muziekinstrumenten van de failliete keten Keymusic is een daverend succes. In twee uur tijd kreeg veilinghuis Hammertime elfduizend biedingen. Maar Hammertime is niet de enige die de muziekinstrumenten veilt. Vanaf 5 februari kun je ook bij Auctim-Moyersoen instrumenten van Keymusic op de kop tikken.

De website van veilinghuis Hammertime sloeg dinsdag bijna tilt. Met zevenduizend bezoekers per minuut werd voor de biedingen op de instrumenten van Keymusic bijna een nieuw record gevestigd. De biedingen lopen nog tot 13 februari. Er zijn gitaren waarvoor het hoogste bod nu al op 700 tot 800 euro ligt. Hammertime voert de veiling uit in opdracht van de curator van Keymusic.

LEES OOK. Failliete muziekketen Keymusic veilt instrumenten online: goed voor waarde van 2 miljoen euro

Concurrent

Opvallend genoeg start ook Auctim-Moyersoen, een concurrent van Hammertime uit Aartselaar, vanaf 5 februari met de onlineveiling van muziekinstrumenten. Het gaat om de inboedel van de muziekwinkel in Antwerpen. “Wij hebben de opdracht gekregen van de gerechtsdeurwaarder”, zegt Christophe Moyersoen, CEO van Auctim-Moyersoen. Het is niet duidelijk waarom de veiling van Keymusic door twee verschillende veilinghuizen wordt georganiseerd. De curator was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

LEES OOK. Bekende muziekwinkel Keymusic sneuvelt definitief: meer dan 2 miljoen euro aan instrumenten onder de hamer

Auctim-Moyersoen heeft voor de veiling 621 loten samengesteld. Dat gaat van een drumstoel tot een saxofoon en een pakket met vier muziekboeken. Op zaterdag 11 februari tussen 9 en 15u kunnen kandidaat-kopers in de Keymusic-winkel in Antwerpen zelf de instrumenten uitproberen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Kurt D. 2023-02-04 17:28:47

Graag

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.