Nieuws Antwerpen Veldrijder Jim Aernouts gaat De Kiekenhoeve uitbaten

Veldrijder Jim Aernouts gaat De Kiekenhoeve uitbaten

Foto: Belga

Veldrijder Jim Aernouts gaat De Kiekenhoeve uitbaten

Jim Aernouts rijdt op 21 februari in Oostmalle zijn laatste cross. De 31-jarige veldrijder van Baloise-Trek Lions hangt zijn crossfiets aan de haak. Hij gaat samen met zijn vrouw Jill Uytdewilligen brasserie-restaurant De Kiekenhoeve aan de Moerkantsebaan in Essen uitbaten.

Jim Aernouts uit Essen trek een streep onder zijn wielercarrière. Zijn vrouw Jill werkte al twee jaar in De Kiekenhoeve in hun thuisgemeente Essen. En sinds begin dit jaar hebben ze de zaak overgenomen.

“Jill is de kok van dienst, en ik word er maître d’hôtel”, zegt Jim Aertnouts. Hij gaat nog een opleiding als zaalverantwoordelijke volgen, maar dat is door corona uitgesteld.

De Kiekenhoeve, gebouwd in 1767, is eigendom van de gemeente Essen. Burgemeester Gaston Van Tichelt: “Het stond in de sterren geschreven dat zij het over zouden nemen. Wij wensen hen uiteraard veel succes, maar ik ben ervan overtuigd dat dat zeker gaat lukken. Het is nu moeilijk met corona, maar De Kiekenhoeve is echt een sterk merk. En het is leuk dat een jong Essens koppel nu de uitbating gaat doen.”

Jim Aernouts kondigde zijn afscheid aan in deze vlog van Baloise-Trek Lions:

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.