Nieuws Antwerpen Velocitas zet vijf klanten in het zonnetje

Velocitas zet vijf klanten in het zonnetje

Velocitas zet vijf klanten in het zonnetje

velootjeHet consultancybedrijf Velocitas straalt vertrouwen uit. Zo’n acht jaar na de opstart heeft het bedrijf uit Wilrijk vele tientallen klanten gemaakt. Het nieuwe jaar was meteen het moment om iedereen uit te nodigen op een druk bijgewoonde receptie bij Centrauto in Wijnegem. Tom Dekkers en Ben Poelmans deelden er ook hun eerste Business Development Awards uit. Samen met hun twee andere medevennoten, Barbara Gorré en Erwin Metdepenninghen stonden zij erop om hun klanten op die manier te huldigen.

Velocitas heeft zich al die jaren sterk gepositioneerd met “een holistische aanpak in het marktonderzoek.” .”Die holistische aanpak garandeert ons een totaalbeeld in vogelperspectief op de groeiproblemen van een onderneming. Heel eigen aan ons bedrijf is dan wél dat wij het niet bij onze theoretische adviezen houden en de klant alleen laten op zijn verder groeitraject”, zegt Tom Dekkers. “Wij werken de voorgestelde adviezen desnoods ook concreet uit en begeleiden de klanten in de onderscheiden segmenten waar wij lijnen uitgezet hebben. In de verdere commercialisering van het bedrijf, de hr, de verkoop, de contractuele vastlegging van nieuwe ontwikkelingen enz.”

Die holistische aanpak zit helemaal ingebakken in de cultuur van Velocitas. Dat heeft voor een stuk te maken met de eigen opleidingsmodus die het bedrijf de jong aangetreden personeelsleden aanbiedt. Velocitas wil het meemaken hoe elk nieuw personeelslid binnen de onderneming in feite zijn eigen droom waar maakt. Vandaag zijn ze al met z’n 40. De groep is ondertussen ook uitgedeind naar Gent, naar Louvain-la-Neuve, naar Bertrange (Luxemburg) en naar Breda (Nederland).

Die heel speciale aanpak slaat dus flink aan. Tientallen ondernemers lieten zich overtuigen door de jonge business developers die in al die jaren liefst al 2500 trajecten uittekenden en naderhand ook uitvoerden. Zelfs een oude rot in het vak, Wouter Torfs van Schoenen Torfs was onder de indruk van het enthousiasme dat de ploeg bij Velocitas uitstraalt en werd ertoe bereid gevonden om toe te treden tot de raad van advies van het bedrijf.

Tijdens de receptie werden vijf bedrijven bekroond voor hun opmerkelijke prestaties tijdens de afgelopen maanden: Business Leads (Brussel, datamanagement), Inca (Aarschot, computer support) Connectis (Brussel, computers), Credon (Tessenderlo, software) en 87seconds (Schaarbeek, videobedrijf). Ze haalden het van Keyrus, FullFact, OBD, Novelas Healthcare, Proximus, Microsoft, SecureLink, Nucleus, First IT en Cegeka.

Foto’s over het evenement op www.facebook.com/VelocitasGroup/photos/a.918237964867241.1073741

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.