Nieuws Antwerpen Ventilatie-expert Juvah opent nieuw kantoor in Brecht

Ventilatie-expert Juvah opent nieuw kantoor in Brecht

Ventilatie-expert Juvah opent nieuw kantoor in Brecht

BRECHT – In aanwezigheid van vrienden, familie en klantencontacten opende ventilatie-expert Juvah het nieuwe kantoor in Brecht. Zaakvoerder Jurgen Van Hasselt maakte van de gelegenheid gebruik om de groeiplannen van het bedrijf uit de doeken te doen. “De exponentiële groei van het bedrijf vraagt om een andere aanpak met focus op innovatie, opleiding en een uitbreiding van de aanwezigheid in Vlaanderen.”

In de laatste twee jaren kende Juvah, in 2007 gestart met het verkopen van stofzuigsystemen, een verdubbeling van omzet en medewerkers. Zo bereikte het bedrijf dit jaar de kaap van 50 medewerkers, wat vraagt om een andere manier van werken.

Juvah ging in de afgelopen maanden van drie vennootschappen, drie teams en drie werkwijzen naar één vennootschap met één team en één werkwijze. “Alle ondersteunende diensten worden vanaf nu gecentraliseerd in Brecht en elke vestiging heeft een eigen projectleider met installatieteam en aanspreekpunt voor particuliere klanten. Zo behouden we het lokaal karakter en de nodige flexibiliteit in een grotere organisatie”, aldus Jurgen Van Hasselt.

Eén lokale vestiging per Vlaamse provincie is het doel. Door de aanwezigheid van twee kantoren in de provincie Antwerpen, besloot Juvah de vestiging Turnhout-Kempen en Brecht te fuseren. Na deze fusie werd ook meteen de nieuwste vestiging in Vlaams-Brabant opgestart. Momenteel heeft Juvah een vestiging in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Enkel Limburg ontbreekt nog.

Focus op innovatie

Omdat de omvang van de professionele projecten sterk groeit, heeft Juvah een andere tekensoftware in gebruik genomen. “Met Revit 3D-ontwerpen van BIM wordt het eenvoudiger om bouwprojecten te realiseren en bedrijfsdoelen te behalen. Particulieren genieten ondertussen ook van het gemak van een eigen ontworpen software waarbij ze offertes onmiddelijk kunnen goedkeuren.”

Om de nieuwe collega’s op te leiden en om de kwaliteit van het huidige team te verhogen, richtte Juvah een eigen opleidingsafdeling op. “Hiermee willen we de lat voor werknemers hoog leggen en groeien in expertise”, aldus Jurgen Van Hasselt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.