Nieuws Antwerpen Verbo moet het vooral van snelle flexibiliteit hebben

Verbo moet het vooral van snelle flexibiliteit hebben

Verbo moet het vooral van snelle flexibiliteit hebben

verboMet 27 jaar ervaring in de branche heeft Verbo uit Mortsel zich stevig gepositioneerd op de markt. Verbo is een specialist in airco, koelinstallaties en warmtepompen. Het bedrijf werkt in een brede kring rond Antwerpen. “Wij rijden één uur ver”, zegt zaakvoerder Peter Vereycken. “Het is ons immers altijd om de snelle service naar onze klanten te doen.”

Hij heeft vele jaren de stiel geleerd vooraleer hij zelf de hand aan de ploeg sloeg en met zijn eigen firma Verbo de markt op ging. Vandaag werkt hij met zes doorgewinterde vakmannen die alles in zich hebben om vooral in magazijnen, winkels, restaurants, kantoren en zelfs operatiezalen en schepen voor de gepaste temperatuur te zorgen. De laatste jaren hebben ze daar ook nog de technologie van de warmtepomp ingebracht zodat het traditionele aircoproces omgekeerd wordt: de airco gaat binnen verwarmen en de koude lucht naar buiten afvoeren.

“Vandaag bouwen we koel- en vriesinstallaties voor alle activiteiten waar koude vereist is. Vooraf wordt het project heel nauwkeurig bestudeerd zodat we onze klanten kunnen adviseren over kwaliteit, materiaalkeuze, bepaling van de locatie, de gepaste ruimte en het vereist vermogen. Indien gewenst installeren we met een dubbel circuit zodat een eventuele uitval wordt opgevangen en er geen productieverlies bij de klant is.”

In de uitlopers van de crisis is het ook bij Verbo niet altijd makkelijk. De prijzen staan onder druk, de klanten zijn veeleisend, willen morgen hun bestelling van vandaag al gerealiseerd zien. “Dat is niet altijd evident. Wij proberen van onze kant de nodige flexibiliteit in te brengen, onze grote kracht. En onze ervaring uiteraard.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.