Nieuws Antwerpen Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18

Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18

Vergeet kopzorgen: laat je commercieel vastgoed beheren door ANKER18

Als specialist in bedrijfsvastgoed neemt ANKER18 het beheer van jouw vastgoed van A-Z over. Zo moet jij je nooit zorgen maken om de problemen waar jij als eigenaar op kan stoten. Via het handige portaal van ANKER18 kan je als eigenaar storingen of andere problemen melden, waarna de beheerders van ANKER18 de nodige stappen nemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Terwijl de beheerders van ANKER18 hun werk doen, kan jij het traject online volgen. Ook alle documenten, plannen, keuringen, onderhoudscontracten, bankafschriften, facturen, verslagen enzovoort kan je online met 1 klik raadplegen.

ANKER18 beheert circa 75.000 m² kantoren,  circa 250.000 m² kmo-vastgoed, circa 100.000 m² in retail en 4.100 parkeerplaatsen. “Onze beheerders komen dagelijks de gekste en meest ingewikkelde uitdagingen tegen, maar ze lossen klachten steeds vlot en met veel enthousiasme op. Geen probleem te groot of te klein, ons team verlicht jouw last als eigenaar met veel plezier”, klinkt het bij de vastgoedspecialist.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Brasschaat, Deurne
Brasschaat

Waasland verwelkomt Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed slaat zijn vleugels verder uit. De Herentalse vastgoedmakelaar, onder leiding van Johan Heylen en Cedric Vanhencxthoven, opent begin… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.