Nieuws Antwerpen Verhaert bekroond met innovatieprijs

Verhaert bekroond met innovatieprijs

Verhaert bekroond met innovatieprijs

verhaert koenHet innovatiebedrijf Verhaert kreeg van het financieel tijdschrift Trends de speciale prijs voor de provincie Oost-Vlaanderen in de Trends Business Tour 2014. Het bedrijf uit Kruibeke werd daarmee bekroond voor zijn leidinggevende dienstverlener in innovatie. “Doorgaans zijn het de bedrijven waarvoor wij werken die in de kijker lopen”, aldus CEO Koen Verhaert.

Trends ging op zoek naar ondernemingen die uitblinken in innovatie en duurzaamheid, het gemeenschappelijk thema voor de derde editie. Sinds de verkoop van zijn ruimteactiviteiten concentreert Verhaert zich volop op een integrale dienstverlening in innovatie. Hoewel CEO Koen Verhaert een dubbel gevoel heeft bij de uitreiking van dit soort prijzen, nam hij verheugd het certificaat in ontvangst. “Als dienstverlener dienen wij bescheiden te zijn. Het zijn onze klanten die de risico’s nemen en dus de pluimen verdienen.” Verhaert werkt voor grote ondernemingen zoals AB InBev, Atlas Copco, Coca-Cola, Novartis en Sara Lee, maar ondersteunt ook bewust beloftevolle starters zoals Flux Medical.

Met zo’n 17 nieuwe medewerkers was 2014 een bijzonder jaar voor Verhaert. “We hebben het lef en de goesting om vooruit te gaan. Een integrale dienstverlening rond innovatie is nieuw en er is duidelijk nog veel werk aan de winkel”, zegt Koen Verhaert. Een team van gepassioneerde ingenieurs, productontwikkelaars en zakenexperts begeleidt klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren van innovatietrajecten. “Deze dienstverlening kan zowel in ons innovatiecentrum als bij de klant on-site plaatsvinden. Op deze manier stellen we samen met de klant een team samen dat de juiste kennis en ervaring heeft om de innovatiedoelstellingen te realiseren.”

Naast consultancy en detachering, biedt Verhaert ook trainingen aan via het platform ‘Masters in Innovation’. Een florerend innovatielandschap start met gepassioneerde en vakkundige individuen. Verhaert wil professionals die bezig zijn met vernieuwing en innovatie succesvoller maken. Enerzijds door kennis te delen en carrière opportuniteiten aan te reiken, anderzijds door evenementen te organiseren die hun netwerk vergroten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.