Nieuws Antwerpen Verhelst Beheer en Immo Pauwels slaan handen in elkaar

Verhelst Beheer en Immo Pauwels slaan handen in elkaar

Verhelst Beheer en Immo Pauwels slaan handen in elkaar

BRECHT/BRASSCHAAT – Verhelst Beheer neemt alle syndicusactiviteiten van Immo Pauwels over. Een strategische keuze waarmee het syndicusbedrijf uit Sint-Job-in-‘t-Goor haar marktpositie in Noord-Antwerpen en de Voorkempen opnieuw verstevigt. Zo start Verhelst Beheer 2020 met maar liefst 480 gebouwen in beheer.

In 2006 richtte Steve Verhelst eerst zijn eigen vastgoedkantoor Verhelst Vastgoed op. Dat groeide in sneltempo uit tot een gevestigde waarde in Brasschaat en de ruimere regio Noord-Antwerpen. Niet veel later opende een tweede kantoor in Sint-Job-in-‘t-Goor. In 2012 richtte Steve vervolgens dochteronderneming Verhelst Beheer op om het dienstenaanbod uit te breiden met syndicus- en rentmeesteractiviteiten.

Na de overname van Queens Vastgoed door Verhelst Vastgoed in 2014, volgde in 2016 al de acquisitie van Covantis door Verhelst Beheer. Nu drie jaar later voegt Verhelst Beheer ook de syndicusactiviteiten van Immo Pauwels aan haar portefeuille toe.

“Als we een bedrijf willen overnemen, zoeken we bovenal naar een soortgelijke visie. Alleen als de visies en bedrijfsmentaliteit van beide partijen op dit vlak dicht bij elkaar liggen, zullen we een partnership overwegen”, aldus Steve Verhelst, zaakvoerder van Verhelst Vastgoed & Beheer.

Filip Pauwels en Ann De Swerts van Immo Pauwels blijven betrokken en zullen samen met het Verhelst Beheer team de dossieroverdracht verzorgen. “Voor ons was Verhelst Beheer een perfecte match. Het viel meteen op dat we dezelfde visie delen over ons vak en over de service die we onze klanten willen bieden”, reageert Filip Pauwels.

Steve Verhelst sluit verdere overnames niet uit, maar benadrukt dat hij het belangrijk vindt om gecontroleerd en op een gezonde manier te groeien. De Verhelst Vastgoed groep stelt momenteel 16 vastgoedprofessionals te werk en heeft nog enkele vacatures openstaan om het huidige team te versterken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.