Nieuws Antwerpen Verhelst Vastgoed neemt Queens Vastgoed over

Verhelst Vastgoed neemt Queens Vastgoed over

Verhelst Vastgoed neemt Queens Vastgoed over

verhelstImmobiliënmakelaar Verhelst Vastgoed uit Brasschaat heeft Queens Vastgoed uit Sint Lenaarts overgenomen. Daarmee versterkt Verhelst Vastgoed zijn positie op de Antwerpse immobiliënmarkt.

Verhelst Vastgoed, het bedrijf van Steve Verhelst heeft al die jaren een toonaangevende positie opgebouwd in de oostrand van Antwerpen en de Kempen. Het bedrijf doet zowel aan verkoop, verhuur, beheer als projectontwikkeling. Er wordt ook actief geprospecteerd in het buitenland.

Met de overname van Queens Vastgoed, het bedrijf van Rita Van Wallendael uit Sint Lenaarts kan Verhelst Vastgoed zijn marktpenetratie in de richting van de Kempen nog verder versterken. Met nu drie kantoren en een geëngageerd team van vastgoedexperten wil het bedrijf het in de komende jaren nog beter doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.