Nieuws Antwerpen Verhoeven houdt Reis-Info-Dagen

Verhoeven houdt Reis-Info-Dagen

Verhoeven houdt Reis-Info-Dagen

RIJKEVORSEL/ZANDHOVEN – Verhoeven uit Rijkevorsel, dat bekend staat voor zijn autocar-, cruise- en vliegvakanties, houdt opnieuw reis-info-dagen. De vakantiebeurs van Verhoeven vindt plaats in Zandhoven. Het bedrijf wil er klanten, maar ook reisleiders zo goed mogelijk informeren.

Verhoeven organiseert reizen binnen Europa, maar heeft ook daarbuiten enkele bestemmingen, zoals New York. Het bedrijf organiseert al decennia reis-info-dagen en de formule blijft overeind.

Bezoekers kunnen zich tijdens deze reis-info-dagen een beeld vormen van die bestemmingen, onder andere op een groot scherm. Ook is het mogelijk om de zetels al eens uit te proberen van de nieuwe autocars van het bedrijf.

Bedevaart

Zaterdag is een speciale dag. Dan staat het bedevaart publiek centraal. “Die bedevaarten vormen nog altijd een belangrijk onderdeel van onze activiteiten”, vertelt Johan Verhoeven, directeur van het bedrijf. “We beginnen zaterdag met een misviering in de kerk van Zandhoven. Daarna doen we alles uit de doeken over onze reizen naar onder andere Lourdes, of de bedevaartsoorden rond Pater Pio in Italië.”

Reisleiders

De infodagen zijn er niet alleen voor klanten, maar ook voor reisleiders. “We werken met een 50-tal reisleiders”, weet Johan Verhoeven. “Tijdens deze beurs krijgen ze allerhande info over de bestemmingen, die zij op hun beurt dan weer kunnen gebruiken om de reis nog interessanter te maken voor onze klanten.”

De reis-info-dagen van Verhoeven trekken ieder jaar bijna 4.000 bezoekers. Het bedrijf koos voor de evenementenhal De Populier in Zandhoven, omdat die locatie zowel voldoende plaats heeft, als de persoonlijke, familiale sfeer waar Verhoeven op inzet.

De eerste drie dagen van de beurs zijn met inschrijvingen. Zondag is de reis- en infobeurs open voor iedereen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.