Nieuws Antwerpen Verhuizer neemt Hans en Grietje over

Verhuizer neemt Hans en Grietje over

Verhuizer neemt Hans en Grietje over

hansDe zaakvoerder van Dirk Verhuizingen, Dirk Cleyberg heeft de gerenommeerde winkel voor kinderkleding, Hans en Grietje in Schilde overgenomen. “Het was een opportuniteit die we niet mochten laten liggen”, zegt Cleyberg.

Dirk Cleybergh zit al sinds 1972 in zaken. Hij zette toen in Antwerpen zijn verhuisfirma Dirk Verhuizingen op en bouwde in dit opzicht een hele reputatie op. Het ging hem trouwens niet enkel om de verhuizingen op zich. Hij bood zijn klanten traditioneel verschillende extra’s aan zoals de opkuis van een leeggehaalde woning of appartement, het opslaan van archiefmateriaal, de mogelijkheid om goederen op te slaan in een vochtvrij magazijn, het transport van speciale goederen zoals juwelen, piano’s, boten, brandkasten, oltimers enz.

“Ik heb de facto echter nooit met eigen personeel gewerkt”, legt Dirk Cleyberg uit. “Ik werkte steevast met verhuizers-onderaannemers. Op die manier moest ik bv. geen eigen wagenpark runnen. In functie van de klanten deed ik gewoon een beroep op mijn vaste contacten in de verhuiswereld, zo’n zeven vertrouwde ondernemingen. Bovendien kon ik op die manier werkelijk de hele business van A tot Z aanbieden en heb ik op termijn ook de vele economische crisissen van de afgelopen jaren overleefd.”

Aan klanten alvast geen gebrek. Dirk Verhuizingen heeft al die jaren voluit gedraaid. In eerste instantie op basis van mondreclame en publiciteit in regionale blaadjes. De laatste tijd ook steeds meer via de eigen website en de referenties op Google. “We moeten meegaan met onze tijd. En het werkt inderdaad.”

De overname van een bekende kledingzaak? “Een geweldige kans die we met beide handen aangrijpen. Hans en Grietje is tot ver buiten Schilde bekend met zijn trendy kindermeubeltjes, zowel nieuw als tweedehands. Hans en Grietje verkoopt ook tweedehandskinderkledij van bekende merken. Het gaat hem vooral om de nostaligische sfeer in de winkel. Het is een zaak die mijn echtgenote, Marina Michiels verder wil uitbouwen. Ik zal haar uiteraard bijstaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.