Nieuws Antwerpen Verhuizingen Meys vervoegt Gosselin Group

Verhuizingen Meys vervoegt Gosselin Group

Verhuizingen Meys vervoegt Gosselin Group

De Gosselin Group uit Deurne neemt Verhuizingen Meys en Meys Vastgoed uit Brasschaat over. De werknemers en activa komen onder de internationale verhuisafdeling van de Gosselin Group. “Met de overname van de activiteiten van Meys, halen we een belangrijke aanvulling op ons dienstenportfolio binnen,” verklaart Marc Smet, CEO van de Gosselin Group.

Verhuizingen Meys werd opgericht in 1945 en telt vandaag 19 werknemers. Op de terreinen van net geen 30.000m² beschikt het over 8.000m² aan opslagruimte voor verhuizingen en self storage. Marc Smet: “Meys zal voor ons in de toekomst de expert zijn voor de nationale verhuizingen én vormt een belangrijke aanvulling voor onze Self Storage afdeling. Verhuizingen Meys concentreert zich op full service verhuizingen en heeft zich hierin bewezen door de kwaliteit van hun professionele dienstverlening. Wij zijn bijzonder verheugd met deze overname.”

Erik en Patrick Meys, bestuurders van Verhuizingen Meys: “Voor ons is het essentieel dat de activiteiten en het opgebouwde cliënteel verder geholpen kunnen worden door een speler van hetzelfde niveau. Door de internationale ervaring, het rijke verleden en proven track record van Gosselin, zijn we zeker dat onze mensen, activa en klanten in goede handen zijn en dat continuïteit verzekerd is.”

Naam Meys verdwijnt niet

“De naam Meys verdwijnt vooralsnog niet,” vult Marc Smet verder aan, “de opgebouwde naam in de regio rond Antwerpen is daarvoor te belangrijk. Uiteraard komen de mensen wel snel te weten dat de internationale verhuizingen nu ook in goede handen zijn.”

Ook Erik en Patrick Meys blijven in het vizier. “Daarvoor doen we de job té graag. Verder willen we voor onze klanten een vlotte overgang waarborgen.”

Gosselin werd opgericht in 1930 en telt vandaag meer dan 800 werknemers die meer dan 300 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkwartier van Gosselin ligt aan het Albertkanaal in Deurne, waar de containerterminal de Port of Antwerp Bruges en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese achterland. Het bedrijf heeft 56 kantoren in 34 landen en is sterk vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China. De Gosselin Group bestaat uit twee divisies: Gosselin Moving en Gosselin Logistics.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.