Nieuws Antwerpen Verhuizingen Meys viert 70 jaar

Verhuizingen Meys viert 70 jaar

Verhuizingen Meys viert 70 jaar

meysVerhuizingen Meys bestaat dit jaar 70 jaar. De onderneming uit Brasschaat heeft zich met een nieuwe website ook een nieuwe look aangemeten. Erik en Patrick Meys staan voor de derde generatie van het familiebedrijf. Het is hen erom te doen hun onderneming nog sterker te positioneren op de markt.

Dit is een wereld die meer dan ooit voortdurend in beweging is. Families trekken vaak van de ene kant van het land naar de andere. Gaan zelfs over de grenzen heen. Jongeren vinden makkelijker contacten met jongeren uit de buurlanden. Vestigen zich dan ook even makkelijk ver van hun vroegere thuis.

In die beweeglijke wereld vindt Verhuizingen Meys meer dan ooit zijn plaats. De Antwerpse onderneming werkt met hooggespecialiseerde medewerkers. Meubelen, serviezen, elektrische toestellen…. worden heel professioneel in- en uitgeladen. Verhuizingen Meys claimt ervaring in het aanpakken van waardevolle stukken zoals piano’s, biljarts, kunstwerken, antiek enz.

Het gaat trouwens niet enkel om de eigenlijke verhuisoperatie zelf. Het bedrijf biedt de klanten ook tijdelijke opslagfaciliteiten aan. In dit opzicht wordt niet enkel voor particulieren gewerkt. Ook firma’s doen geregeld een beroep op de verhuisfirma.

Gust Meys startte Verhuizingen Meys op in 1945. In de voormiddag werd hij nog met zijn paard en kar ingeschakeld voor begrafenissen. In de namiddag deed hij verhuizingen…. Vandaag stelt het bedrijf 30 mensen tewerk. Het wagenpark is onderhand uitgebreid tot 11 trucks. Voor opslagfaciliteiten staan 9000 vierkante meter magazijnoppervlakte ter beschikking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.