Nieuws Antwerpen Verjaardag vieren in de haven

Verjaardag vieren in de haven

Verjaardag vieren in de haven

paviljoenIn het MAS Havenpaviljoen, het infocentrum over de Antwerpse haven, kan je sinds kort terecht voor een leuk verjaardagsfeestje op maat van jouw kind.

De kinderboerderij, een (binnen)speeltuin, een bowlingpartij, een cinemabezoek… ouders die op zoek zijn naar een invulling voor het verjaardagsfeestje van hun zoon of dochter, hebben ongetwijfeld al eens voor een van deze activiteiten gekozen. Maar soms wil je wel eens iets anders, iets origineels, waarbij je kind(eren) en hun vriendjes ook nog iets opsteken. In het MAS Havenpaviljoen, het infocentrum over de Antwerpse haven, kan je sinds kort terecht voor een superleuk verjaardagsfeestje op maat van jouw kind.

Onder deskundige leiding van een kapitein en een matroos gaat de jarige samen met zijn of haar kameraadjes op ontdekking in de haven. Door allerlei spannende en leuke spelletjes tot een goed einde te brengen, komen de kinderen een stapje dichter bij de geheime code van de mystery containers. Lukt het om deze te openen? Dan staat er een leuke verrassing te wachten

Het spel werd ontwikkeld voor kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar. Er kunnen minimum 6 en maximum 10 kinderen aan deelnemen. Per kind betaal je 10 euro incl btw.

Het feestje kan ingepland worden op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag, van 14 tot 17.00 uur. Inschrijven kan via de weblink http://www.portofantwerp.com/nl/reserveren-0

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.