Nieuws Antwerpen Verlichtingsspecialist Crea Accent verhuist naar ’s Gravenwezel

Verlichtingsspecialist Crea Accent verhuist naar ’s Gravenwezel

Verlichtingsspecialist Crea Accent verhuist naar ’s Gravenwezel

Verlichtingspeciaalzaak Crea Accent is verhuisd naar ’s Gravenwezel. De verlichtingsspecialist heeft zijn intrek genomen in het hoekpand aan de Kerkstraat 2. De vorige locatie in het centrum van Kapellen was te krap geworden en daarom koos zaakvoerder Jeroen Schellekens resoluut voor de overstap. De nieuwe showroom biedt meer mogelijkheden qua ruimtegebruik en sfeerbeleving, maar is ook strategisch heel goed gelegen.

“De grote zichtbaarheid en goede bereikbaarheid zijn belangrijke troeven”, zegt zaakvoerder Jeroen Schellekens. “Van hieruit kunnen we een interessante regio bedienen zonder autostrades te moeten gebruiken”

Diverse merken

Accent heeft een mooi aanbod van verlichtingproducten, zowel in landelijke als in moderne stijl. Dit kan voor binnengebruik, maar als specialist in buitenverlichting heeft Crea Accent in dat segment ook heel wat te bieden.

“Nyche is nu in Schoten gevestigd maar betrok voorheen hier het hoekpand aan de Kerkstraat in ’s-Gravenwezel. Door hun sterke groei stopten zij zelf met de verkoop van hun producten en zochten zij een partner om dat over te nemen. Wij zagen dat zitten omdat we enorm achter deze fabrikant staan”, aldus Jeroen Schellekens.

Een aparte ruimte in de nieuwe showroom van Crea Accent doet dienst als lichtstudio. De bezoekers krijgen er uitleg over onder meer het verschil tussen warm en koud licht. Daar zijn ook de producten van het Italiaanse merk Buzzi Buzzi te ontdekken.

Jeroen Schellekens: “We zien een groeiende interesse van particulieren om bewust met hun interieur bezig te zijn en verlichting maakt daar deel van uit. We werken dan ook vaak samen met architecten en binnenhuisarchitecten. Op vraag van de klanten stellen we niet alleen lichtplannen op. We kunnen ze ook tot in de puntjes uitvoeren en de juiste verlichting voor de gewenste sfeer installeren. Deze mix is een pluspunt, merken we.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.