Nieuws Antwerpen Verlicon en Geonet bekroond

Verlicon en Geonet bekroond

Verlicon en Geonet bekroond

geonetVerlicon en Geonet  kregen door het Zwembadmagazine een speciale award toegekend voor hun “unieke realisaties tijdens het afgelopen jaar.” Verlicon uit Wommelgem werd bekroond voor de bouw van zowel een particulier buitenhuiszwembad als van een binnenzwembad. Geomet uit Rumst kreeg een award voor de uitbouw van een optimaal geslaagde zwemvijver.

De bouw van zwembaden, sauna’s en zwemvijvers vergt niet alleen een heel specifieke knowhow maar ook uitstekende vaklui. De Antwerpse bedrijven Verlicon en Geomet hebben zich in dit opzicht optimaal gepositioneerd en in hun categorie prijzen binnengehaald. Het Zwembadmagazine bracht in zijn jongste editie een door een professionele jury gemaakt meeslepend overzicht van de bekroonde realisaties. Er waren meer dan 100 inzendingen.

Verlicon kreeg twee keer zilver voor een realisatie in de categorie particuliere zwembaden die meer dan 75.000 euro kosten. Het bedrijf werd eveneens bekroond voor de bouw  van een particulier binnenzwembad.
Geonet kreeg goud voorde uitbouw van een zwemvijver in de categorie meer dan 50.000 euro. Het bedrijf uit Rumst is destijds in 1995 opgezet uit een tuinaanlegbedrijf.

Fitopia uit Edegem, het succesvolle fitnesscenter kreeg een speciale award voor zijn openbaar wellnesscenter.

De realisaties van de onderscheiden bedrijven kunnen bekeken worden op de portaalsite Belgische zwembad- sauna en zwemvijverbouwers of in het Zwembadmagazine.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.