Nieuws Antwerpen Vermogensbankier Manfred Krcmar versterkt SDM-Valorum

Vermogensbankier Manfred Krcmar versterkt SDM-Valorum

Vermogensbankier Manfred Krcmar versterkt SDM-Valorum

ANTWERPEN – SDM-Valorum is met iets vernieuwend naar buiten gekomen. Met Smart Deals heeft de Antwerpse corporate finance en M&A-specialist een concept ontwikkeld waarbij het vermogensevenwicht van succesvolle bedrijfsleiders in balans wordt gebracht zonder dat ze hun bedrijf uit handen moeten geven. Vermogensbankier Manfred Krcmar wordt vennoot en bezieler van het Smart Deals-concept bij SDM-Valorum.

“Met ruim 25 jaar ervaring in leidinggevende functies bij diverse vermogensbankiers kunnen we ons met Manfred Krcmar geen betere kandidaat dromen om Smart Deals te begeleiden”, zegt founding partner Jan Verbrugge van SDM-Valorum, opgericht in 1992.

“Op een bepaald moment in de carrière van een ondernemer is het tijd om de vruchten van het succes te plukken”, zegt Manfred Krcmar, verantwoordelijke partner van Smart Deals. “In de praktijk blijkt echter dat ondernemers te veel aan hun hoofd hebben om stil te staan bij hun levenspad en hun eigen toekomst. Toch piekeren ze over de opvolging en continuïteit van hun bedrijf, of over worst-case scenarios. Smart Deals biedt een veelzijdige oplossing voor deze beslommeringen.”

Op drie maanden tijd werken de experts van SDM-Valorum een veelzijdige, individuele deal uit die een bedrijfsleider helpt om nieuwe stappen te zetten. Dat gaat van waarde- en structuurbepaling tot juridische uitwerking en corporate governance.

Exclusief businessnetwerk

Bedrijfsleiders die in de deal stappen, krijgen toegang tot het kapitaal, netwerk en de knowhow van andere ondernemers/investeerders. Op hun beurt kunnen ze zelf investeren in andere kmo’s en zo een krachtige shift naar een gespreide aandelenportefeuille realiseren.

Joris Vanhove, commercieel directeur Smart Deals Business Club: “Voor elke Smart Deal brengen we de juiste ondernemers bij elkaar. Het is een exclusief businessnetwerk geworden van ondernemers die elkaar helpen groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.