Nieuws Antwerpen Versbox levert groenten en fruit aan huis

Versbox levert groenten en fruit aan huis

Versbox levert groenten en fruit aan huis

versZe zijn er met z’n drieën ingevlogen. Met veel succes. Versbox.be belevert particulieren, bedrijven en instellingen elke maandagnamiddag met bestellingen aan vers fruit en groenten, vlees, kazen – you name it. In evenwichtig samengestelde boxen. “We zijn nog maar in augustus jl. opgestart maar het gaat ontzettend hard”, zegt Dave Minnebach. “Wij beleveren vanuit Wijnegem nu al klanten in Brussel en Gent.”

Ze pikten de idee op in Zweden en in Engeland. Daar worden effectief boxen met verse producten aan huis geleverd. Dave Minnebach, Louis Royden en Vivian Janssens ontwikkelden in dit opzicht een eigen concept waarmee ze klanten in de brede regio willen bedienen. Meest populair zijn ondertussen hun groenten- en fruitboxen. Verse producten die in functie van de klant thuis afgeleverd worden.

“Vooral jonge gezinnen pikken in”, zegt Dave Minnebach. “Tweeverdieners met kindjes hebben nauwelijks de tijd om te winkelen. Wij bieden hen een handig alternatief aan waarmee ze de hele week verse producten in huis hebben. De samenstelling van onze boxen is overigens mee bepaald door onze diëtiste, Vivian die er  op let dat er evenwicht in de aangeboden voedingsproducten steekt.”

Maar ook bedrijven betonen interesse. Voor fruitboxen bv.

Precies omwille van het snelle succes is het aanbod ondertussen al uitgebreid tot babyboxen en zelfs theeboxen. “Onze klanten brengen hun bestellingen in via onze website en geven ook aan in welke zin ze regelmatig beleverd willen worden. Wekelijks, tweewekelijks, maandelijks…. Het kan allemaal.”

Versbox brengt de bestellingen zelf aan huis. In steden als Brussel, Gent en Antwerpen wordt een beroep gedaan op het milieuvriendelijk taxibedrijf Bubblepost. “Duurzaamheid en bekommernis om het milieu vormen mee een leiddraad in onze strategie. We letten er bv. op dat onze boxen herbruikbaar zijn, dat de porties afgesteld worden op de samenstelling van het gezin om verspilling te vermijden enz.”

Versbox betrekt zijn producten van Antwerpse leveranciers. De vroegmarkt, De Kaaspoort, Het Fruithof Primeurs….

Uiteraard is er heel wat manueel werk te verrichten bij de samenstelling van de boxen. “Indien we verder doorgroeien kunnen we allicht op termijn al ons eerste personeelslid in dienst nemen”, zegt Dave Minnebach nog.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.