Nieuws Antwerpen Versnel en Vimmo verhuisd naar Wijnegem

Versnel en Vimmo verhuisd naar Wijnegem

Versnel en Vimmo verhuisd naar Wijnegem

Het bouwbedrijf Bouwerken Versnel en zijn zusteronderneming, de renovatiespecialist Vimmo zijn verhuisd van Ekeren naar Wijnegem. Gisteren werd de toonzaal voor het eerst opengesteld voor het brede publiek.

“Wij hebben in de afgelopen jaren heel goed gezeten in Ekeren”, zegt Kristof Snelders, een van de zaakvoerders. Kristof Snelders is tevens de kleinzoon van René Snelders die het bouwbedrijf in 1969 oprichtte samen met Jos en Albert Verhaegen. “Maar voor de uitstraling en de verdere ontwikkeling van het bedrijf is Wijnegem veel beter gelegen. Het is een schitterende locatie voor zowel de klanten als voor onszelf. Wij zijn aan de Merksemsebaan 264 heel erg vlot te bereiken.”

Het zusterbedrijf Vimmo huurde in Wijnegem al een aantal jaren een eigen magazijn. Later werd er een extra ruimte gehuurd om er naast het keukendepartement oof de badkamerafdeling en de divisie totaalrenovatie onder te brengen. Enkele tijd terug kon Vimmo het hele pand overnemen.

De twee bedrijven zitten voortaan in Wijnegem dus onder één dak. Op die manier kan de samenwerking tussen de twee ondernemingen nog versterkt worden. Boekhoudkundig blijven het wél twee aparte vennootschappen. “Het is een uniek project in de provincie Antwerpen”, zegt Ilse Verhaegen, een van de zaakvoerders van Vimmo en dochter van bezieler Jos Verhaegen. “Op die manier vinden onze klanten alles wat ze nodig hebben op één adres. Van nieuwbouw tot renovatie en inrichting.”

In februari begint dan een volgende fase. Op dit ogenblik woont het bedrijf Vergimmo nog in een van de oude locaties naast het nieuwe complex. Eind januari verhuist Vergimmo naar Kapellen en wordt dat gebouw afgebroken om plaats te maken voor de nieuwe hoofdingang van Versnel en Vimmo. “Het mooiste gedeelte van het gebouw moet dus nog komen”, zegt Kristof Snelders.

De voormalige site van Versnel en Vimmo in Ekeren wordt later afgebroken en vervangen door appartementen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer