Nieuws Antwerpen Vervoer Luypaert groot in kleine nichemarkt

Vervoer Luypaert groot in kleine nichemarkt

Vervoer Luypaert groot in kleine nichemarkt

luypaertVervoer Luypaert presteerde verleden jaar opnieuw uitstekend. Het transportbedrijf uit Boechout realiseerde een brutomarge van 1,6 miljoen euro en realiseerde daarbij een bedrijfswinst van 267.000 euro. Dat blijkt uit de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Vervoer Luypaert is sterk gespecialiseerd in het vervoer van heftrucks.

Jan Mertens vond de nichemarkt voor het vervoer van heftrucks zo’n 30 jaar geleden en heeft zijn transportbedrijf al die jaren onafgebroken verder uitgebreid. De marktomgeving was al die tijd vrij stabiel. Vandaag wordt er met zo’n 20 trucks gereden. Die brengen niet enkel nieuwe heftrucks naar de klanten van de onderscheiden producenten. Ze vervoeren ook spare parts, halen defecte machines weer op en zorgen voor vervangtrucks. “Wij lieten speciale trailers en diepladers bouwen voor het vervoer van die toch wel omvangrijke machines en hebben ons al die jaren kunnen consolideren op die markt”, zegt Jan Mertens.

Naast het vervoer van heftrucks dat voor 80% van de activiteiten zorgt doet Vervoer Luypaert uiteraard ook nog aan algemene transport. Het bedrijf stelt zo’n 25 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.