Nieuws Antwerpen Vervoer Verbessem sluit nieuw contract met AB InBev

Vervoer Verbessem sluit nieuw contract met AB InBev

Vervoer Verbessem sluit nieuw contract met AB InBev

verbessemVervoer Verbessem heeft een nieuw contract afgeloten met de brouwerijgroep AB InBev. De transportonderneming uit Kontich is gespecialiseerd in het vervoer van frisdranken. “Met het nieuwe contract met AB InBev gaan we onze omzet ongetwijfeld verder opvoeren naar 10 miljoen euro”, zegt zaakvoerder Bert Verbessem.

Vervoer Verbessem heeft een sterke reputatie. Het bedrijf kreeg onlangs een zoveelste prijs. Met de Safety Award van de organisatie Best of Transport 2013 werd het bedrijf nog maar eens gehuldigd voor zijn heel eigen aanpak van de transportproblematiek. Het gaat Bert Verbessem daarbij niet enkel om de rentabiliteit en de kwaliteit van zijn onderneming maar ook om de veiligheidsaspecten die met de transportactiviteiten te maken hebben. Bert Verbessem is overigens zelf erkend als lesgever. Hij investeerde onwaarschijnlijk veel tijd in de opleiding van zijn chauffeurs. Hij schafte zichzelf enkele tijd geleden een speciale truck aan waarmee hij drie kandidaat-chauffeurs tegelijk kan opleiden. Vertegenwoordigers van het bedrijf gaan geregeld scholen bezoeken in de buurt waar de kinderen geconfronteerd worden met de problematiek van de dode hoek en de vrachtwagen.

Ondertussen groeit de onderneming steeds verder door. Met een omzet over 2012 van 7,5 miljoen euro stelt Vervoer Verbessem vandaag 45 mensen tewerk. Die rijden voor klanten als Coca-Cola en Spa Monopole. De specialisatie in het transport van frisdranken is kennelijk nog een historische lijn naar vader Verbessem die het bedrijf in 1943 opzette vanuit een…. melkronde.

Vervoer Verbessem beschikt vandaag over een indrukwekkende vloot aan trucks. Daaronder vooral zogenaamde schuifzeilwagens.

De groeikracht van het bedrijf is kennelijk ook geworteld in de snelle diversificatie van de activiteiten. Om zijn klanten nog meer service te garanderen heeft de groep ook Powerline opgezet, een activiteit die de klanten tijdelijke opslagmogelijkheden in de eigen magazijnen aanbiedt. Powerline runt in Waarloos zo’n 20.000 vierkante meter aan stockagefaciliteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.