Nieuws Antwerpen Vervoer Verhaegen breidt uit

Vervoer Verhaegen breidt uit

Vervoer Verhaegen breidt uit

ilseHet transportbedrijf Vervoer Verhaegen bouwt een nieuw distributie- en verwerkingscentrum op het industrieterrein Duwyck in Lier. “We zaten al een hele tijd compleet vast in onze huidige vestiging”, zegt zaakvoerster Ilse Daems. “Het gaat er ons vooral om meer ruimte te creëren voor de verwerking van de producten bij onze klanten.”

Vervoer Verhaegen heeft zich sterk gespecialiseerd in de markt. “Wij doen zeker niet aan vervoer van A tot B. In die markt in de concurrentie niet meer te harden. Daar kun je geen toegevoegde waarde realiseren”, zegt Ilse Daems. “Wij rijden in dit opzicht enkel voor klanten in de Benelux, veelal voor distributiebedrijven die we een eigen aanpak garanderen.”

In het klantenbestand van Vervoer Verhaegen steken namen als Veritas, Overstock, Unigro, X20, Fun, Beco e.a. Maar ook kleinere regionale bedrijven als Pomax. “Wij garanderen onze klanten een vaste chauffeur die na verloop van tijd hun wensen goed kent. Onze trucks rijden desgewenst onder het logo van de klant en wij bieden een heel ruime service vanuit ons eigen distributie- en verwerkingscentrum. In ons aanbod zit de hele logistieke planning met opslag, desnoods verwerking, leveringen aan huis enz. Op palletten, als stukgoed, als dedicated transport, you name it.”

Vervoer Verhaegen werd destijds opgezet door de familie Verhaegen maar werd in de loop van de afgelopen jaren overgenomen door Ilse Daems. Het bedrijf stelt vandaag 45 mensen tewerk en tekent voor een omzet tussen de 6 en de 7 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.