Nieuws Antwerpen Vier nieuwe bestuurders voor VIL

Vier nieuwe bestuurders voor VIL

Vier nieuwe bestuurders voor VIL

vilvilHet Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) heeft een nieuwe raad van bestuur gekozen. De VIL is een Vlaams overheidsinstituut dat vanuit Berchem de logistieke ontwikkelingen in Vlaanderen mee aanstuurt. De nieuwe raad telt vier nieuwkomers.

Aan de kant van de logistieke dienstverleners zijn de nieuwkomers Rudi Debras, Managing Director bij Wim Bosman België en Jef Huyben, Chief Commercial Officer bij ECS.

Kurt Van Doninck, General Manager van Nike Logistics Europe en Danny Hendrikse VP EMEA Supply Operations & Customer Support bij Pfizer Service Company zijn de nieuwkomers aan de verladerszijde.
Met Hendrikse is naast de automobiel-, de chemie- en kledingindustrie nu ook de farmaceutische industrie vertegenwoordigd.

Liesbeth Geysels, Algemeen Directeur VIL: “Een organisatie is maar zo sterk als de personen door wie ze vertegenwoordigd wordt. Ik ben fier dat negen sterke èn begeerde bedrijfsleiders hun schouders willen zetten onder het VIL en vanuit hun jarenlange expertise de strategie voor logistiek Vlaanderen en het VIL mee zullen bepalen. De mooie mix van verladers en logistieke dienstverleners, actief in verschillende sectoren en zowel kmo’s als multinationals, maken van het VIL een representatief orgaan wiens stem gehoord wordt. Ik kijk alvast uit naar de samenwerking met de vernieuwde bestuursraad!”

De samenstelling van de nieuwe raad van bestuur

Voor de logistieke dienstverleners:
* Rudi Debras, Managing Director, Wim Bosman België
* Eric Dewaet, Algemeen Directeur, Hospital Logistics
* Jef Huyben, Chief Commercial Officer, ECS
* Dirk Lannoo, Vice President, Katoen Natie
* Danny Van Himste, Managing Director, DHL Express Belux

Voor de verladers:
* René Achten, CEO, Facil
* Wouter De Geest – Gedelegeerd Bestuurder, BASF
* Danny Hendrikse – VP EMEA Supply Operations & Customer Support, Pfizer Service Company
* Kurt Van Doninck – General Manager, Nike Logistics Europe

Voor de overheid zetelen Eric Janssens (N-VA), Ief Janssens (sp.a) en Thierry Vanelslander (CD&V)

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.