Nieuws Antwerpen Vier nieuwe vennoten bij Grant Thornton Belgium

Vier nieuwe vennoten bij Grant Thornton Belgium

Vier nieuwe vennoten bij Grant Thornton Belgium

grantgrantGrant Thornton Belgium, gespecialiseerd in audit, accountancy, tax and legal en bedrijfsadvies versterkt zijn organisatie met 4 nieuwe vennoten. Het gaat om Frederik De Graeve, Nicolas Dumonceau, Elie Janssens en Danielle Fischer.

Frederik De Graeve (°1979), belastingconsulent, wordt vennoot in de afdeling Tax and  Legal. Frederik wordt binnen de fiscale afdeling verantwoordelijk voor de internationale contacten binnen Grant Thornton. Hij bouwt ook verder aan de fiscale adviespraktijk, met de focus  op internationale fiscaliteit en transfer pricing.

Danielle Fischer (°1979), accountant en belastingconsulent wordt vennoot in de afdeling Accountancy & Outsourcing. Met haar uitgebreide expertise als adviseur voor beslissingsnemers zal zij de verdere ontwikkeling van financiële managementinstrumenten voor haar rekening nemen.

Nicolas Dumonceau (°1979), bedrijfsrevisor, wordt vennoot in de afdeling Audit and Assurance. Steunend op zijn ervaring zal hij het management van de externe-auditafdeling van het kantoor van Antwerpen verder versterken. Hij zal specifieke aandacht hebben voor de verdere groei en specialisatie van Grant Thornton in de Health Care sector.

Elie Janssens (°1979), bedrijfsrevisor, wordt vennoot in de afdeling Audit and Assurance. Hij bekleedde verschillende functies binnen de externe-auditafdeling in het kantoor in Brussel. Die expertise zal hij nu inzetten om vanuit het kantoor in Gent de dienstverlening in Oost- en West-Vlaanderen uit te bouwen.

De organisatie heeft groeiambities en ziet de aanstelling van de vier vennoten als de juiste keuze om de organisatie naar het volgende niveau te tillen. Managing Partner Grant Thornton Belgium, Paul De Weerdt: “We zijn ervan overtuigd dat deze verjonging in leiding zal bijdragen tot andere inzichten, een andere focus en ook tot verdere groei en continuïteit.” Hij benadrukt daarbij het commitment van Grant Thornton naar medewerkers en carrièreontwikkeling toe: “Door deze bewuste keuze om vier van onze collega’s de opportuniteit te bieden intern door te groeien, benadrukken we ons
engagement naar onze mensen toe. Als organisatie willen we voortdurend kansen blijven bieden aan talentvolle medewerkers om hun groeipotentieel te realiseren.”

Grant Thornton Grant Thornton, het internationale netwerk en de Belgische organisatie is één van ‘s werelds meest toonaangevende organisaties van onafhankelijke audit-, tax- en advieskantoren. De  leden begeleiden ondernemingen bij het realiseren van hun doelstellingen door middel van zinvol, vooruitstrevend advies. Proactieve teams, onder leiding van een direct aanspreekbare partner, doen een beroep op hun inzicht, ervaring en instinct om een oplossing te vinden voor de complexe vraagstukken van klanten in zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde bedrijven, in de private en publieke sector.

Ruim 40.000 Grant Thornton medewerkers, in meer dan 130 landen, streven ernaar om het verschil te maken voor hun klanten, collega-specialisten en de gemeenschappen waarin we leven en werken. “Grant Thornton” verwijst naar de merknaam waaronder de leden van Grant Thornton diensten verlenen aan hun cliënten op het vlak van assurance, tax en advisory en/of verwijst naar een of meerdere leden, naargelang de context.  In België stelt Grant Thornton meer dan 175 personeelsleden tewerk, verspreid over de kantoren in Antwerpen, Brussel, Doornik, Hasselt, Turnhout en Gent.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.