Nieuws Antwerpen Vierde generatie Smout stapt vastgoedwereld in

Vierde generatie Smout stapt vastgoedwereld in

Vierde generatie Smout stapt vastgoedwereld in

BOECHOUT – Drie generaties lang kon je op de Provinciesteenweg in Boechout de bruisende fietsenzaak Smout terugvinden. Nu heeft Dayna Smout, deel van de vierde generatie, besloten om samen met haar partner Thijs Coppens het nieuwe vastgoedkantoor ERA Smout te openen in het centrum van Boechout.

Nadat haar oudere zus reeds eerder had beslist om haar eigen weg te gaan, besloot Dayna Smout om de bekende fietsenwinkel Smout in Boechout niet verder te zetten. “Indien ik de keuze had gemaakt om de fietsenwinkel verder te zetten, dan stonden er een paar belangrijke investeringen voor de deur inzake digitalisering en modernisering”, zegt Danya Smout. “Van zodra mijn zus en ik hadden aangegeven dat wij een andere richting wilden uitgaan, hebben onze ouders ons daarin gesteund. Ze zijn toen vrij snel aan tafel gaan zitten met een fietsenketen om gesprekken te voeren over een overname.” De zaak maakt nu deel uit van keten fiets!.

ERA Smout

Samen met haar partner Thijs Coppens droomde Dayna Smout van een eigen vastgoedkantoor. “Thijs werkte al enkele jaren voor een ERA-kantoor en ik heb zelf ook voor onze start in Boechout bij datzelfde ERA-kantoor parttime ervaring kunnen opdoen.”

Bij de start van hun zaak had Dayna Smout twee vereisten. “Ten eerste dat we de naam Smout na 99 jaar toch nog zouden kunnen verderzetten en ten tweede dat we ook de filosofie van een goede en correcte service zouden kunnen doortrekken. Zo zorgen we met ERA Smout in de ruime regio van Boechout voor een sterke lokale verankering en kunnen we dankzij ERA toch terugvallen op een (inter-)nationaal bereik van klanten en marketing. Ik had dan ook het gevoel dat onze waarden heel sterk bij elkaar liggen.”

Het nieuwe kantoor in het centrum van Boechout bevindt zich in het hoekpand waar voordien bloemenwinkel Falenopsis gevestigd was. Lemmens winkelinrichting, eveneens uit Boechout, heeft de nodige aanpassingen aan de inrichting gedaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.