Nieuws Antwerpen Vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary wint internationale hotelprijs

Vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary wint internationale hotelprijs

Foto: Nattida-Jayne Kanyachalao

Vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary wint internationale hotelprijs

ANTWERPEN – Botanic Sanctuary Antwerp is dinsdag in de prijzen gevallen tijdens de awarduitreiking van ‘The Independent Hotel Show’ in Amsterdam. Het kreeg de prijs voor ‘beste hotelconcept van het jaar’. Het is de eerste internationale award voor het luxehotel dat vorig jaar zijn deuren opende.

Jaarlijks zakken mensen uit de hotelsector en specialisten uit heel Europa af naar The Independent Hotel Show waar awards worden uitgereikt voor hotelier van het jaar, hotelwebsite van het jaar en beste partnershop van het jaar. De awards “erkennen de passie van onafhankelijke hoteliers, hotels en leveranciers die de hotelsector vooruithelpen” en “onderlijnen waarom onafhankelijke hotels in de Benelux en Duitsland de plek bij uitstek zijn”.

LEES OOK. Limburgse kunstenaar verovert Antwerpse binnenstad met nieuwe eyecatcher voor Botanic Sanctuary Antwerp

Beste hotelconcept

De prijs voor ‘beste hotelconcept van het jaar’, die het Antwerps hotel won, is een nieuwe categorie waar de focus ligt op high-end boetiekhotels. Het hotel werd geprezen voor hun unieke en innovatieve concept binnen de onafhankelijke hotels.

Marc Alofs, directeur van het luxehotel, is blij met de prijs en draagt ze op aan het team. “Ik ben erg fier dat we deze internationale award, die uitgereikt wordt in Amsterdam, Londen en Miama naar Antwerpen kunnen brengen. Dit is het resultaat van een bijna vier jaar durende team-inspanning van projectontwikkeling tot de huidige exploitatie.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.