Nieuws Antwerpen Vimmo bleef in het rood steken

Vimmo bleef in het rood steken

Vimmo bleef in het rood steken

vimmoVimmo zakte voor het tweede opeenvolgende jaar in het rood. De omzet steeg weliswaar met 2% tot 7 miljoen euro maar het bedrijfsresultaat bleef volgens de gedeponeerde jaarbalans bij de Nationale Bank opnieuw negatief kleuren. Het verbouwings- en renovatiebedrijf uit Wijnegem zeet totaalconcepten op.

Vimmo
heeft een gerespecteerde naam in de brede omgeving van Antwerpen. Het bedrijf van Jos Verhaegen heeft zich sinds 1962 uitstekend gepositioneerd en is een specialist in verbouwingen op maat, keuken- en badkamerrenovaties, maatwerk en centrale verwarming. Vimmo is dan ook niet weg te denken in de interieur- en bouwwereld.

Jozef, Peter en Ilse Verhaegen, de kinderen Verhaegen die vandaag het management bij de firma vertegenwoordigen hebben van hun kant ongetwijfeld voldoende in hun mars om Vimmo weer op de rails te krijgen. Met een negatief bedrijfsresultaat van 57.677 euro deed het familiebedrijf het alvast beter dan in 2013. Vimmo stelt zo’n 40 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.