Nieuws Antwerpen Vitaminemerk wint internationale design awards

Vitaminemerk wint internationale design awards

Vitaminemerk wint internationale design awards

EDEGEM – Nadat enkele maanden geleden de stijlvolle verpakking van Metis Supplements een eerste keer in de prijzen viel met de Dieline Design Award in Chicago, haalt het nu een tweede award binnen: de Britse D&AD Award. De Edegemse start-up zorgt daarmee voor een primeur voor de Belgisch farmaceutische en voedingssupplementenmarkt.

Metis Supplements maakt hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke, krachtige en wetenschappelijk bewezen elementen, en dat in effectieve dosissen.

De voedingssupplementen van Metis worden alleen in apotheken verkocht. Het assortiment bestaat uit drie formules: Energy, Sleep en Beauty. Ze hebben elk hun eigen unieke nummer en kleur ter herkenning.

Uniek design

Design is één van Metis’ topprioriteiten. “We willen er met een modern design voor zorgen dat de potjes niet in de kast verdwijnen, maar net op de keukentafel terecht komen. Op die manier springen ze meer in het oog en ondersteunen ze de dagelijkse inname”, klinkt het bij ceo Dirk Christiaen. Metis koos weloverwogen voor een duurzame glazen beker in de vorm van de traditionele maatbeker, voorzien van een strakke verpakking en etikettering.

Metis’ design springt niet alleen bij de consument in het oog maar ook bij de juryleden van awards voor verpakkingsdesigns. Zo ging Metis eerst aan de haal met de Amerikaanse Dieline Design Award. Nu volgde de Britse D&AD Award, die door The Telegraph omschreven wordt als één van de meest prestigieuze en competitieve awards op vlak van design.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.