Nieuws Antwerpen Vjeu Djeu viert 5de verjaardag met foodboxen voor heel Vlaanderen

Vjeu Djeu viert 5de verjaardag met foodboxen voor heel Vlaanderen

Vjeu Djeu viert 5de verjaardag met foodboxen voor heel Vlaanderen

De verplichte sluiting van de horeca wakkerde de creativiteit aan bij Vjeu Djeu uit Mortsel. Zo zagen de signature foodboxen het levenslicht. Tegelijkertijd viert het restaurant dit jaar zijn 5-jarig bestaan en met de samenwerking met transportdienst DPD fresh zodat ook heel Vlaanderen de boxen kan proeven.

“Net zoals vele horecazaken zijn ook wij overgeschakeld op take-away. Met succes, want we mochten al meer dan 1000 boxen klaarmaken”, vertelt Matthias De Brouwer, zaakvoerder en chef-kok van Vjeu Djeu. Dat de foodboxen enorm in de smaak vielen bij klanten uit de omgeving wekte het idee om ook de rest van Vlaanderen te laten meeproeven. Daarom besloot Vjeu Djeu de samenwerking aan te gaan met DPD Fresh. Zij stellen de boxen vanaf 9 april beschikbaar over heel Vlaanderen.

Zaakvoerder en chef-kok Matthias De Brouwer nam twee jaar geleden de fakkel over van zijn schoonvader Wim die het restaurant op de kaart zette. Vjeu Djeu staat bekend in Mortsel en daarbuiten om hun vleesgerechten in de Josper houtskooloven. “Die oven zorgt ervoor dat we alle authentieke smaken te behouden”, aldus Matthias De Brouwer.

De restaurantbeleving wordt ook doorgetrokken naar de verpakking. “Ik ben speciaal op zoek gegaan naar take-away verpakking die het gerecht in ere houdt na het opwarmen,” vertelt Matthias De Brouwer. Vjeu Djeu is vastberaden om de foodboxen permanent aan te bieden, ook wanneer de horeca weer open mag. “Ons team van vaste medewerkers, flexi-jobbers en studenten kijkt er enorm naar uit om onze gasten weer te mogen bedienen. Dankzij de coronacrisis kunnen we nu ook onze restaurantbeleving leveren bij gezinnen over heel Vlaanderen”, besluit Matthias De Brouwer.

Ter gelegenheid van hun vijfde verjaardag organiseert Vjeu Djeu in de week van 5 april een wedstrijd waarbij je een foodbox naar keuze kan winnen. Deelnemen kan via de sociale mediakanalen van Vjeu Djeu.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.