Nieuws Antwerpen Vlaamse Management Associatie voortaan in Antwerpen

Vlaamse Management Associatie voortaan in Antwerpen

Vlaamse Management Associatie voortaan in Antwerpen

thijsDe Vlaamse Management Associatie (vMA) zetelt voortaan in Antwerpen. De vMA ruilde zijn kantoor bij KPMG in Brussel voor een nieuw adres bij het accountancybedrijf Moore Stephens aan de Schaliënstraat. “Wij kozen voor een vestiging bij onze nieuwe partner,” zegt Sarah de Graef. De vMA overhandigt  donderdag de Leadership Award aan Johnny Thijs, de ceo van Bpost.

De Vlaamse Management Associatie heeft in die 25 jaar van zijn bestaan een indrukwekkend groot netwerk opgebouwd. De vMA heeft zich als doelstelling gezet om het leiderschap van de Vlaamse ondernemers mee te onderbouwen en op die manier een doorbraak te realiseren. Daarmee is meteen ook de link gelegd naar Karel Vinck, de huidige nationale voorzitter die van de doorbraakfilosofie een van zijn strijdpunten gemaakt heeft.

De vMA wordt vandaag geleid door Filip Van Pottelbergh die van zijn kant een hele carrière opbouwde bij verschillende beursgenoteerde bedrijven. Hij leidde er zowel de verkoop, de marketing als het business-development departement.

De organisatie telt vandaag pakweg 900 leden. Vooral de netwerkactiviteiten hebben traditioneel veel succes.

De vMA heeft tevens regionale afdelingen. vMA Antwerpen wordt in dit opzicht geleid door Dimitri Baeten (LKM), vMA Oost-Vlaanderen wordt aangestuurd door Wim Windels (Securex).

De managementsassociatie heeft in een aantal partnerships verscheidene onderhand sterk verankerde activiteiten opgezet. Zo de Manager van het Jaar in samenwerking met Trends/Roularta. Verder de Onderneming van het jaar in samenwerking met De Tijd, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis en de business lunches in samenwerking met Roularta Seminaries en Trends. vMA organiseert verder ook business cursussen en seminaries.

De vMA is te bereiken op 03/250.65.45 en resideert aan de Schaliënstraat 3 in Antwerpen.

Donderdag 19 september e.k. reikt de vMA zijn traditionele “Leadership Award” uit aan Johnny Thijs, de ceo van bpost. Thijs wordt daarmee beloond voor de manier waarop hij Bpost weer op de rails zette. Thijs volgt in dit opzicht Wim De Bruyckere op, Julien De Wilde, Herman Daems, Peter Piot en Paul Bulcke. Het evenement vindt plaats in het auditorium van de BNP Paribas Fortis in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer