Nieuws Antwerpen Vlaanderen eregast van de Frankfurter Buchmesse

Vlaanderen eregast van de Frankfurter Buchmesse

Vlaanderen eregast van de Frankfurter Buchmesse

frankfurter-buchmesse-2016Met Vlaanderen en Nederland als eregasten van de Frankfurter Buchmesse focussen THE ARTS+ en Enterprise Europe Network Vlaanderen zich op het creëren van een synergie tussen de culturele, creatieve en boekensector met behulp van de digitalisering.

In dit kader organiseert het Vlaams Agentschap Innovatie en Ondernemen met THE ARTS+ een matchmaking event dat plaats vindt op donderdag 20 oktober 2016 van 14.00 tot 17.00 uur tijdens de Frankfurt Book Fair in Hall 4.1.

De introductiemiddag richt zich tot uitgeverijen, illustratoren, digitale dienstverleners (3D, virtual reality, games..), fotoagentschappen, communicatiedesigners, productdesigners, digitale designers en kunstenaars, fotografen, architecten, galerieën, instellingen voor cultureel erfgoed en andere creatievelingen. Zij kunnen gratis deelnemen en krijgen toegang tot alle deelnemende bedrijfsprofielen.
Verder krijgen de deelnemers de mogelijkheid om potentiële internationale creatieve zakenpartners te ontmoeten en ontvangen  zij een op maat gemaakte afsprakenagenda.

Meer info over dit matchmaking event en inschrijven kan hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.