Nieuws Antwerpen Vlerick Award voor Michel Moortgat

Vlerick Award voor Michel Moortgat

Vlerick Award voor Michel Moortgat

micheollekeMichel Moortgat, de topman van de brouwerij Duvel Moortgat uit Breendonk werd bekroond met de Vlerick Award 2014. De prijs wordt elk jaar toegekend door de alumni van de Vlerick Business School.

De afgestudeerden van de managementsschool bekronen met de award de “internationalisering en de groei van de biergroep onder leiding van Michel Moortgat.” Die haalde het in de finale van de award voor Christ’l Joris van Etap Lighting, Martine Reynaers van Reynaers Aluminium en Guido Vanherpe van La Lorraine Bakery Group.

Duvel Moortgat realiseerde in 2013 een omzet van 203 miljoen euro. De groep stelt vandaag 1000 mensen tewerk en budgetteert voor het lopende jaar een omzet van 250 miljoen euro.

Michel Moortgat is de vertegenwoordiger van de vierde generatie binnen het familiebedrijf. De merknaam Duvel is ondertussen internationaal bekend. Onder leiding van Michel Moortgat werd de expansie van Duvel Moortgat een feit. De groep uit Breendonk nam verscheidene brouwerijen over waaronder Liefmans, Achouffe, De Coninck en de Amerikaanse onderneming Ommegang. Duvel Moortgat herpositioneerde tevens het oude pilsbier Vedett. Het bedrijf exporteert inmiddels ook over nagenoeg de hele wereld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.