Nieuws Antwerpen VLM Airlines brengt Ierland dichterbij

VLM Airlines brengt Ierland dichterbij

VLM Airlines brengt Ierland dichterbij

VLM Airlines Fokker 50 flVLM Airlines start op maandag 27 april e.k. met een lijnvlucht tussen Londen Luton en Waterford in Ierland. Die lijn zal de Britse hoofdstad opnieuw rechtstreeks verbinden met zuid-oost Ierland. Met deze route breidt VLM Airlines haar netwerk verder uit. Er zijn wekelijks twaalf vluchten in elke richting. Ook voor de klanten van VLM op de luchthaven van Deurne kan dit een interessante verbinding worden. Zuid-Oost Ierland is vooral een toeristische attraktie.

VLM Airlines
zal op weekdagen tweemaal per dag vliegen, evenals eenmaal op zaterdag en zondag. Ze worden uitgevoerd met Fokker 50 vliegtuigen.

VLM Airlines is in volle expansie. De luchtvaartmaatschappij zet daarbij alles op regionale luchthavens die passagiers een snelle en flexibele service garanderen. Geen lange inchecktijden, makkelijke parkings, snelle verbindingen. Ook de luchthaven van Deurne is ondertussen mee opgenomen in die strategie. VLM legde onlangs nieuwe lijnen in tussen Antwerpen, Rotterdam en Hamburg en tussen Luik en Nice, Venetië, Avignon en Bologna.

Waterford kan in die mate een aantrekkelijke bestemming zijn omdat de regio rond de Ierse regionale luchthaven een toeristisch heel mooie streek is. Toeristen die vlot naar de Ring of Kerry of naar Dingle Island willen kunnen inchecken bij VLM voor Londen City Airport, de tube of de taxi nemen naar Luton Airport en vervolgens doorvliegen naar Waterford.

Arthur White, CEO van VLM Airlines, kijkt er naar uit om de Londen Luton – Waterford route te hernemen: “Wij zijn er van overtuigd dat er een duurzame vraag is naar een betrouwbare en gemakkelijke rechtstreekse verbinding tussen Londen en het zuidoosten van Ierland. De route vormt trouwens een uitstekende aanvulling op ons groeiend netwerk.”

Simon Harley, Business Development Manager van London Luton Airport, zegt: “Wij werken voortdurend aan de uitbreiding van het lijnvluchtenaanbod van onze luchthaven. Onze passagiers hebben een grote keuze aan bestemmingen. De komst van vier nieuwe luchtvaartmaatschappijen en twaalf nieuwe routes sedert het begin van dit jaar bewijst dat.”

Desmond O’Flynn, CEO van Waterford Airport voegt daar aan toe: “De bezettingsgraad op onze Britse diensten is altijd uitstekend geweest. Wij zijn optimistisch dat deze route een succes wordt voor VLM Airlines en voor de luchthaven. Zowel zakenpassagiers als toeristen maken veel en graag gebruik van onze luchthaven.”
Passagiers kunnen tickets bestellen via www.flyvlm.com.

Genève

De nieuw ingevlogen lijn Deurne – Genève is ondertussen een succesnummer aan het worden. De lijn haalt nu al na hooguit één maand een bezetting van 35%. Dit is uitstekend aangezien de marketing- en publiciteitsmachine zelfs nog niet eens op gang getrokken is, heet het bij VLM.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.