Nieuws Antwerpen VLM gaat nu ook vanuit Deurne op Hamburg vliegen

VLM gaat nu ook vanuit Deurne op Hamburg vliegen

VLM gaat nu ook vanuit Deurne op Hamburg vliegen

vlmMaandag 20 april e.k. is de eerste vlucht gepland van VLM tussen Antwerpen en Hamburg. VLM gaat voortaan twee retourvluchten per dag tussen de twee havensteden organiseren.

Met de ondertunneling van de Krijgsbaan lijkt de luchthaven van Deurne een nieuwe start te nemen. In de komende weken worden verscheidene nieuwe luchtlijnen geopend tussen Antwerpen en enkele Europese steden. De nieuwste aankondiging is Hamburg.

Arthur White, de topman van VLM Airlines  gelooft sterk in de nieuwe verbinding. Omdat binnen afzienbare tijd ook een lijn geopend wordt tussen Rotterdam en Hamburg zijn op die manier de drie belangrijkste Europese havensteden met elkaar verbonden, stelde hij.

VLM startte enkele tijd terug al de verbinding tussen Antwerpen en Genève op. Daarmee hebben twee belangrijke diamantcentra een internationale verbinding.

Per 1 april e.k. start Jetairfly ook zijn lijnen op tussen Deurne, Mallorca, Malaga en Alicante.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.