Nieuws Antwerpen VLVM Advocaten bundelen krachten

VLVM Advocaten bundelen krachten

VLVM Advocaten bundelen krachten

advocatenNa 10 jaar ervaring in gevestigde kantoren startten advocaten Jorgen Van Laer en Christophe Van Mechelen recent in hartje Antwerpen met een eigen initiatief. Bij VLVM Advocaten verzamelden ze een jong team rond zich, actief gespecialiseerd in diverse juridische sectoren. Het vijfkoppige team van VLVM opereert vanuit het historisch pand De Biecorff vlakbij de Groenplaats.

Jorgen Van Laer bouwde de afgelopen tien jaar een reputatie op in strafrecht met een focus op economische of ondernemingsdelicten. Christophe Van Mechelen is op zijn beurt al meer dan een decennium actief in transportrecht maar is ook gespecialiseerd in bouw- en aannemingsrecht. Advocaten Sanne De Clerck en Elisabeth Verheyden nemen dan weer algemeen strafrecht en verkeersrecht voor hun rekening. Het vierkoppige advocatenteam kan zich maximaal richten op het juridische werk, hierin op secretariaatsvlak bijgestaan door Julie Depaepe.

Van Laer en Van Mechelen studeerden niet alleen samen maar bundelden ook in het verleden al in vele dossiers met succes hun krachten. “Onder andere in douanestrafrecht sluiten onze dossiers vaak nauw op elkaar aan”, schetst advocaat Jorgen Van Laer. “De ervaring van Jorgen in strafzaken vormt dan ook een goede aanvulling op het algemene transportrecht”, vult advocaat Christophe Van Mechelen aan. Na tien jaar ervaring in grotere kantoren vonden beide advocaten de tijd rijp om met hun expertise een eigen praktijk op te zetten waarbij de cliënt centraal staat en waar een sterke focus wordt gelegd op hun uitgebreid Antwerps netwerk.

Zowel Van Laer als Van Mechelen zijn verder geëngageerd in diverse niet strikt juridische sectoren. Zo werd Christophe Van Mechelen bijvoorbeeld recent tot ere-consul van Letland benoemd. Het is de bedoeling van de twee partners-advocaten om hun beider juridische specialiteiten tailormade aan te bieden aan hun cliënteel. Ze maken er dan ook een punt van om mensen en bedrijven die nood hebben aan juridische bijstand, persoonlijk op te volgen en met raad en daad bij te staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.