Nieuws Antwerpen Voka Antwerpen-Waasland brengt muzikale ode aan de ondernemer

Voka Antwerpen-Waasland brengt muzikale ode aan de ondernemer

Voka Antwerpen-Waasland brengt muzikale ode aan de ondernemer

ANTWERPEN – Ettelijke honderden ondernemers samenbrengen in ZOO Antwerpen voor het Tuinfeest: dat was het aanvankelijke plan van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland voor vrijdag 19 juni. Door corona kon de Antwerps-Wase Kamer bedrijven de laatste maanden evenwel uitsluitend virtueel op een digitale netwerkvloer samenbrengen. Voor de massaal getoonde interesse in deze Virtuele Vrijdag bedankte ze alle aanwezigen op de tiende editie ervan met een muzikale ode door Mathieu & Guillaume.

Met telkens honderd toegelaten deelnemers waren de voorbije tien edities van Virtuele Vrijdag steeds in een mum van tijd volzet. Begin april lanceerde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland dit nieuwe concept van een online netwerkevent, om bedrijfsleiders tijdens de lockdownmaatregelen alsnog toe te laten allerhande vragen en bezorgdheden met gelijkgestemden te bespreken in virtuele break-outrooms.

“Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast en massaal er de afgelopen tien edities genetwerkt werd op onze Virtuele Vrijdag. De afgelopen maanden toonden ondernemers een immense veerkracht, een ongelooflijke flexibiliteit en doorzettingsvermogen. We zagen samenwerkingen tot stand komen en ondernemers elkaar steunen en leads of contacten doorgeven. We zijn trots om te zien hoe ondernemers samen zijn blijven doorgaan”, zegt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel.

Voor een stijlvol slot aan de Virtuele Vrijdag-reeks van dit voorjaar kropen de Antwerpse troubabroers Mathieu & Guillaume in hun pen en brachten ze tijdens de tiende sessie een ode aan de ondernemer.

Ode aan de ondernemer from voka_kvkaw on Vimeo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.