Nieuws Antwerpen Voka bedankt medewerkers BASF Antwerpen

Voka bedankt medewerkers BASF Antwerpen

Voka bedankt medewerkers BASF Antwerpen

ANTWERPEN – In de nasleep van Vlaanderens mooiste organiseert Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen van 23 tot 26 april zijn eigen Ronde van Vlaanderen om de medewerkers in de ondernemingen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Ook BASF Antwerpen kreeg de Voka-truck op bezoek, die voorzag de medewerkers van een wafel of appel en een leuk bedankingskaartje.

“Elke dag gaan 3 miljoen medewerkers ervoor en maken ze onze economie sterk. Samen met deze flandriens zorgen onze ondernemingen voor welvaart en nieuwe jobs. Dat verdient een #dankjewel”, zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Later deze week staan nog meer stops op het programma, onder meer bij Aertssen Groep in Stabroek, H. Essers in Wilrijk, REYNDERS label printing in Boechout en Aquafin in Aartselaar. “Bij bedrijven die zich hiervoor inschreven, gaan teams rond op de werkvloer om een bedankje af te geven aan de medewerkers. Andere bedrijven krijgen dan weer een Dankjewel-box aan het onthaal”, zegt Luc Luwel. De Voka-teams zal je deze week ook kunnen tegenkomen in het straatbeeld om zo nog eens 50.000 medewerkers van een bedankje te voorzien. Daarnaast wordt www.dank-je-wel.be gelanceerd, waarop Voka nog eens uitlegt waarom we #dankjewel zeggen.

“De reden voor deze actie is om onze bedrijven en hun medewerkers te bedanken voor het indrukwekkende parcours dat zij samen hebben gereden de afgelopen jaren. Een koers win je tenslotte enkel in ploeg. Zo kwamen er sinds eind 2014 niet minder dan 146.000 jobs bij. We rekenen ook de komende jaren op deze flandriens. Want er komen grote uitdagingen op ons af. Denk maar aan de krapte op de arbeidsmarkt of de vergrijzing. Maar als we er samen voor gaan kunnen we tot oplossingen komen, om het ook de komende jaren vooruit te doen gaan”, besluit Luc Luwel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.