Nieuws Antwerpen Voka brengt 1200 ondernemers bijeen op tuinfeest (+foto's)

Voka brengt 1200 ondernemers bijeen op tuinfeest (+foto's)

Voka brengt 1200 ondernemers bijeen op tuinfeest (+foto's)

Zo’n 1200 ondernemers gaven elkaar vrijdagavond rendez-vous voor het traditionele tuinfeest van Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in de Antwerpse Zoo. Het werd een erg gezellige bedoening met een barbecue en een avondwandeling doorheen het dierenpark.

Het tuinfeest is traditioneel de afsluiter van een druk voorjaar. Meteen ook het laatste moment om net voor de vakantie-uittocht nog de laatste nieuwtjes uit te wisselen.

Verscheidene politici kwamen eveneens hun opwachting maken bij de nieuwe voorzitter van de Kamer, Stéphane Verbeeck en zijn talrijke collega-ondernemers. Onder hen ook het nagenoeg voltallige Antwerpse schepencollege met burgemeester Bart De Wever, Koen Kennis (N-VA), Philip Heylen (CD&V), Ludo Van Campenhout (N-VA), Rob Van de Velde (N-VA), Claude Marinower (Open VLD) en Marc Van Peel (CD&V). Ook de Antwerpse gouverneur Cathy Berx was van de partij net zoals minister Annemie Turtelboom (Open-VLD).

Onze fotograaf schoot een aantal leuke impressies bijeen:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Stabroek
Stabroek

SRN Group valt in Amerikaanse handen

Het Amerikaanse Subsea Global Solutions, een toonaangevend commercieel duikbedrijf, heeft SRN Group overgenomen. De groep, actief vanuit Stabroek, is gespecialiseerd… Lees meer