Nieuws Antwerpen Voka kiest voor Smartsys

Voka kiest voor Smartsys

Voka kiest voor Smartsys

smartsyssysDe werkgeversfederatie Voka Antwerpen Waasland heeft opnieuw voor Smartsys gekozen om zijn server- en netwerkinfrastructuur te vernieuwen. Het bedrijf uit Kontich heeft daartoe een nieuwe cluster opgebouwd die de ICT-infrastructuur van de organisatie voor de komende jaren moet versterken. Met de steun van een onderhoudsovereenkomst wordt tevens de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Smartsys is een van de vele tientallen snelle groeibedrijfjes uit de Cronos groep in Kontich. De ICT-specialist heeft is het erom te doen zijn klanten een absolute garantie aan service te garanderen. Smartsys monitort daarom onafgebroken de netwerkomgeving. Daarnaast wordt ook hardware geïnstalleerd en worden bedrijven begeleid naar de cloud. Het bedrijf draait op een bezetting van zowat 30 man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.