Nieuws Antwerpen Vol orderboek voor Ageres Group

Vol orderboek voor Ageres Group

Vol orderboek voor Ageres Group

ageresDe Ageres Group doet het uitstekend. Het orderboek van de projectontwikkelaar zit helemaal vol. De kleine start-up van Luc Van Looy en Koen Govaerts is vandaag uitgegroeid dtot een volwaardige groep die totaalverbouwing met strakke deadlines aanpakt.

17 jaar geleden begonnen Luc Van Looy en Koen Govaerts in de ruwbouw waar ze tevens de nieuwste ontwikkelingen in de glasvezelbekabeling in integreerden. Hun bedrijf uit Malle nam een razendsnelle start en breidde zijn actieradius geleidelijk aan uit over de hele brede regio. Vandaag is het bedrijf uitgebouwd tot een groep met daarin vier afzonderlijke bedrijven die elk voor zich een deel van de opdrachten naar zich toehalen. Ageres Bouw neemt de ruwbouw voor zijn rekening, ATN doet de telecom, Adis het sanitair en Ageres Solutions de verbouwingswerken met schrijnwerkerij en schilderopdrachten.

“Vandaag werken we op verschillende werven tegelijk”, zegt bestuurder Geert Van Looy. “We zijn aan de slag in Ekeren, Wommelgem, Halle… We starten een nieuw project op in Westmalle. Het loopt goed, inderdaad.”

Een perfect voorbeeld van wat de Ageres group aankan is de ombouw van een gelijkvloers kantoor naar een praktijkruimte voor een associatie van orthopedische chirurgen in Berchem..
De ontmanteling van het kantoor gebeurde door Ageres. Heel de binnenafwerking was voor rekening van Ageres Solutions, in een eerste fase ging dit vooral over gyproc wanden en binnendeuren. Bij de verdere afwerking kwamen de arbeiders nog eens terug voor het plaatsen van houten plinten en voor het plaatsen van binnenmeubilair op maat. Het meubilair (inkombalie, verschillende bureau’s, kasten op maat, … ) werd ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier..
De verschillende kabinetten moesten voorzien worden van lavabo’s, deze werden verwerkt in de maatkasten en geplaatst door Adis. Voor de plaatsing van een alarminstallatie en de aansluiting van de data kon er gerekend worden op ATN.
De laatste loodjes waren voor de schilders van Ageres Solutions die de volledige praktijk hebben geschilderd.

De Ageres Group stelt zo’n 70 mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.