Nieuws Antwerpen Volvo Scancar Wilrijk breidt uit en werft aan

Volvo Scancar Wilrijk breidt uit en werft aan

Volvo Scancar Wilrijk breidt uit en werft aan

BRASSCHAAT/DEURNE/LIER/WILRIJK – Wat in 1994 startte op de IJzerlaan in Antwerpen, is een kwarteeuw later uitgegroeid tot een groep met 4 Volvo-filialen. En ook na 25 jaar blijft Volvo Scancar in volle groei. Zo wordt de vestiging in Wilrijk binnenkort flink uitgebreid.

Scancar, onderdeel van familiebedrijf Alcopa uit Kontich, heeft de voorbije decennia met een gemotiveerd team constant aan de weg vooruit getimmerd. Het resultaat zijn vier filialen in Brasschaat, Deurne, Lier en Wilrijk. Daarmee kent Scancar een grote vertegenwoordiging in de provincie en kan het iedere klant van kortbij bedienen.

“Die groei hebben we niet alleen bereikt. Al 25 jaar vormen onze klanten onze ambassadeurs en dat moeten we samen vieren. Daarom zullen we de komende maanden verschillende campagnes lanceren, waarbij zij centraal staan en hun loyaliteit wordt beloond”, zegt Marc Stuyck, die al van bij het begin algemeen directeur bij Scancar is.

Forse uitbreiding

Scancar blikt niet alleen tevreden terug op de voorbije 25 jaar, maar kijkt ook vastberaden vooruit. De aanhoudende groei resulteert binnenkort in een uitbreiding van het Wilrijkse filiaal, zowel in verkoop als in service. De vestiging wordt in grootte verdubbeld.

“En dat zorgt uiteraard voor extra werkgelegenheid. Vandaag is er binnen de organisatie een 50-tal medewerkers actief. We zijn nu nog op zoek naar een handvol nieuwe talenten, hoofdzakelijk technische profielen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.