Nieuws Antwerpen Voor 250 miljoen nieuwe opdrachten voor DEME

Voor 250 miljoen nieuwe opdrachten voor DEME

Voor 250 miljoen nieuwe opdrachten voor DEME

DEMEBaggerbedrijf Dredging International van DEME maakt op haar website bekend dat het voor 250 miljoen euro opdrachten in de energiesector binnengehaald.

Het zwaartepunt van de opdrachten ligt in Azië en Latijns-Amerika. Zo zal Dredging International baggerwerken uitvoeren in Columbia voor een zwaaikom en aanlegplaatsen voor een nieuwe laadinstallatie voor kolen. In Venezuela zal dochter Tideway werken uitvoeren voor de ontwikkeling van een gasveld. De opdracht omvat onder meer het baggeren van een sleuf en het binnentrekken van de pijpleiding aan land. Nog in Venezuela zal Tideway voor staatsoliemaatschappij PDVSA onder meer een sleuf baggeren en een stenen platform bouwen.

In Australië zal Tideway in joint venture werken uitvoeren voor het LNG-project van Chevron. De zeebodem moet er genivelleerd worden en er moet erosiebescherming worden aangelegd.

In India zal ISD (International Seaport Dredging) baggerwerken uitvoeren voor een kolen- en bulkterminal voor Gopalpur Port. Dat zal gebeuren met twee sleephopperzuigers en een cutterzuiger. De werken starten in augustus en zullen zes maand duren. Nog in India gebeuren onderhoudsbaggerwerken voor Dhamra Port.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer