Nieuws Antwerpen Voor SAP Belux is TheValueChain in Kontich Rising Star 2016

Voor SAP Belux is TheValueChain in Kontich Rising Star 2016

Voor SAP Belux is TheValueChain in Kontich Rising Star 2016

Tijdens de jaarlijkse SAP Belux Partner Award Ceremony die vrijdag 10 februari plaats vond, ontvingen Ivan Leysen en Dieter Oversteyns van TheValueChain in Kontich de Rising Star of the Year 2016 trofee.

Alain Georgy, managing director van SAP Belgium & Luxembourg, benadrukte dat TheValueChain de award te danken heeft aan de uitstekende prestaties die het bedrijf in 2016 neerzette. Het realiseerde 20 nieuwe deals.
“Opvallend is de deal met Warsco Units, expert in modular building systems”, zei Ivan Leysen. “Zij kozen TheValueChain om het eerste partner gedreven SAP Business ByDesign project in België uit te voeren.”

In twee andere categorieën haalde TheValueChain ook de short list: VAR (Value Added Reseller) of the Year onPrem and VAR of the Year Cloud Innovation.

TheValueChain, dat deel uit maakt van de Gumption Group, realiseerde in 2017 een sterke groei en telt vandaag 160 SAP-consultants. “Als SAP Value Added Reseller rukken wij op naar de top 3 in België. Het is onze ambitie om onze groei te consolideren in 2017. Felicitaties nog aan Delaware Consulting, dat in ons segment ook in de prijzen viel”, besloot Dieter Oversteyns.

TheValueChain wil de sparringpartner en inspirator zijn van beslissers in business en IT, en van transformatie- experten. Als VAR en Partner Center of Expertise helpt het Kontichse bedrijf organisaties bestaande en nieuwe digitale technologieën optimaal te gebruiken in functie van hun uitdagingen en businessstrategie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.