Nieuws Antwerpen Voor slangen en hagedissen moet je in Zoersel zijn

Voor slangen en hagedissen moet je in Zoersel zijn

Voor slangen en hagedissen moet je in Zoersel zijn

ZOERSEL – Wie graag een reptiel als huisdier wil, kan voortaan ook terecht in Zoersel. Daar is een nieuwe reptielenwinkel open gegaan: Papamaya Reptiles. De 39-jarige eigenaar Bart Kuse ziet zo een droom in vervulling gaan.

Kameleons, gekko’s, kleine hagedissen, slangen. Je vindt het allemaal bij Papamaya Reptiles aan de Zoerselsteenweg in Sint-Antonius, deelgemeente van Zoersel. Het zijn dieren voor liefhebbers van reptielen en dat zijn er toch wat. “Er is wel vraag naar”, weet uitbater Bart Kuse. “Hoewel er nog niet veel winkels met reptielen zijn. In deze regio moesten mensen tot nu naar een winkel in Kontich of Lier. Ik heb al reacties gekregen dat ze blij zijn dat dat gat nu is opgevuld.”

Het aanbod bestaat voornamelijk uit kameleons, daggekko’s en kleine hagedissen. “Ik heb thuis meer dan twintig kameleons. Met die dieren kweek ik zelf”, zegt Bart. Daarnaast kunnen liefhebbers van allerhande varanen en slangen als kleine pythons bij Papamaya Reptiles terecht. “Ook voor advies en voeding”, vult Bart Kuse nog aan. “We verkopen bijvoorbeeld ook diepvriesmuizen waar reptielen van eten.”

Bart Kuse kan zich niet anders herinneren dan dat hij altijd gefascineerd is geweest door reptielen. “Toen ik nog kind was en we op vakantie gingen naar Kroatië draaide ik al elke steen om, om te zien wat daaronder leefde. Of ik rende achter hagedissen aan. Ik kan mijn liefde voor reptielen moeilijk uitleggen, het is aangeboren.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.