Nieuws Antwerpen Vooral bedrijfsleiders lezen Made in Antwerpen

Vooral bedrijfsleiders lezen Made in Antwerpen

Vooral bedrijfsleiders lezen Made in Antwerpen

made82% van onze lezers zijn bedrijfsleider, kaderlid of professional. “Made in Antwerpen” en zijn zes zusjes “Made in” hebben daarmee een heel eigen marktpositie afgedwongen. Wie snel en doelgericht 416.000 CEO’s en zakenmensen wil bereiken heeft met de Made in’s een heel efficiënte tool in handen.

Made in Antwerpen is vandaag al ruim meer dan twee jaar op de markt. Tijd voor een kwantitatieve enquête, was de conclusie van de marketingboys en -girls. Het ging erom na te gaan wie de lezers waren en wat ze zochten in de Made in’s. In dit opzicht zijn de resultaten verwerkt van een onderzoek bij 561 respondenten.

Uit de bijeengewerkte cijfers blijkt dat 60% van de lezers van de zeven Made in’s elke dag de website opzoeken. Ze grasduinen er gemiddeld drie tot tien minuten in de informatie die hen interesseert. 61% van hen heeft aangegeven best tevreden te zijn bij het aanbod.

82% van de lezers werkt in een onderneming met minder dan 250 personeelsleden, echte KMO’s dus. De meerderheid van hun ondernemingen heeft een zakencijfer dat onder de 10 miljoen euro blijft. 67% van onze lezers stuurt als leidinggevende mensen aan, 46% maakt deel uit van de algemene directie. 70% heeft hoger onderwijs genoten.

En nog: 68% van de geënquêteerden is tussen de 31 en de 55 jaar oud, 70% is man en 80% wordt in een hogere sociale klasse gesitueerd.

Waarmee de Made in’s de lezers een perfecte professionele omgeving bieden.

Wie een eigen boodschap kwijt wil kan in dit opzicht niet alleen de redactie contacteren maar tevens de onderscheiden salescontacten. Voor Made in Antwerpen is dat Werner Loots. Of: werner.loots@mediahuis.be
En: 0474/372 580

Meer informatie op www.adverterenopmadein.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.