Voormalig topman SecureLink verlaat Orange Cyberdefense Belgium

WOMMELGEM – Orange Cyberdefense Belgium heeft Filip Verstockt aangesteld als nieuwe General Manager. Orange Cyberdefense Belgium omvat voortaan de bedrijven SecureLink Belgium uit Wommelgem, Zionsecurity uit Rotselaar en Orange Cyberdefense Evere.  Jo Vander Schueren, voormalig General Manager van SecureLink Belgium, verlaat het bedrijf.In juli 2019 nam IT-en telecomspecialist Orange de activiteiten van SecureLink en Zionsecurity over.

Vandaag, iets meer dan een half jaar na de overname, zet de groep een nieuwe stap en brengt het SecureLink Belgium, ZIONSECURITY en Orange Cyberdefense Evere samen onder het overkoepelend Orange Cyberdefense Belgium. Tegelijkertijd stelt Orange Cyberdefense met Filip Verstockt een nieuwe General Manager aan.

[caption id="attachment_75100" align="alignleft" width="200"] Filip Verstockt.[/caption]

Filip Verstockt: “De nieuwe entiteit Orange Cyberdefense Belgium neemt met zijn 300 lokale experts en talenten een unieke positie in België in. Bovendien is er ook de inbreng van extra kennis vanuit het moederbedrijf, Orange Cyberdefense, de Europese leider met 2.100 werknemers. Orange Cyberdefense Belgium heeft de mogelijkheid om klanten lokaal te ondersteunen, waar ze zich ook bevinden. Ook als ze buitenlandse filialen hebben. Onze schaalgrootte in de industrie is uniek. We komen nu met een portfolio dat nog nooit zo breed en diep was. Bovendien, heeft het team lokaal een unieke cultuur en enorm veel expertise. Ik ben vastberaden om hier een succesverhaal van te maken.”

Afscheid van Jo Vander Schueren

Jo Vander Schueren, voormalig General Manager van SecureLink Belgium uit Wommelgem, zal het bedrijf verlaten. “De voorbije 16 jaar waren een fantastische ervaring. Het is een uniek bedrijf waar je talent en expertise vindt maar waar ook veel nadruk ligt op waarden en teamspirit. Maar nu SecureLink in de veilige haven van Orange Cyberdefense is, zie ik mijn missie als volbracht. En is het tijd om mijn blik te verruimen en nieuwe dromen na te jagen.”