Nieuws Antwerpen Vorsselmans haalt twee internationale projecten binnen

Vorsselmans haalt twee internationale projecten binnen

Vorsselmans haalt twee internationale projecten binnen

LOENHOUT – Vorsselmans lijkt in zijn voornemen te slagen om zijn medewerkers een zekere toekomst te bieden. Het familiebedrijf uit Loenhout, dat over twee jaar zijn 50ste verjaardag viert, heeft twee buitenlandse projecten verworven: in Amsterdam en Londen.

Eén van de projecten is een nieuw onderzoeksgebouw in Amsterdam, in opdracht van de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is er de realisatie van Poolstreet West, vlakbij het Olympisch stadion in Londen. Het gaat om een nieuwbouw voor University College Londen dat meer dan 500 studentenwoningen telt. De productie in Loenhout is voor dit najaar gepland.

Intussen bevindt Vorsselmans zich in volle uitvoering voor de realisatie van de Antwerp Tower en wordt kortelings gestart met de productie voor BRU-city.

“Ik ben ervan overtuigd dat we moeten blijven geloven dat made in Belgium ook in de toekomst een meerwaarde voor onze maatschappij betekent. Juist daarom werken we hard aan een gezonde toekomst om ervoor te zorgen dat we al onze lokale medewerkers aan de slag kunnen houden”, zegt gedelegeerd bestuurder Mark Vorsselmans. “Ook in deze moeilijke coronatijden hebben zij, elk op hun eigen manier, een bijdrage geleverd en zijn we erin geslaagd om onze engineering, productie en montage draaiende te houden met inachtname van alle nodige voorzorgsmaatregelen.”

Vorsselmans is specialist in aluminium ramen en gevels. Het bedrijf ontwerpt, installeert en monteert ramen en complexe gevelconstructies. Daarnaast installeert Vorsselmans ook zonnepanelen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.